Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Looper

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6416548568539

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Loo­per ot­taa mai­nion ot­teen ai­ka­mat­kai­luai­heis­ten elo­ku­vien par­haim­mis­tos­ta.

Loo­per ot­taa mai­nion ot­teen ai­ka­mat­kai­luai­heis­ten elo­ku­vien par­haim­mis­tos­ta. Ai­ka­pa­ra­dok­sit luo­vat hel­pos­ti lap­sel­li­sia ase­tel­mia, mut­ta tällä ker­taa an­sat väis­tetään su­la­vas­ti.
A­se­tel­ma ei ni­mittäin ole osien­sa osal­ta mi­tenkään tuo­re, vaan se on koos­tet­tu kli­seistä. Ote­taan hie­man Ter­mi­naat­to­ria, jon­kin ver­ran 12 api­naa ja hyp­py­sel­li­nen tv-s­ci­fiä, jos­ta luo­daan ih­meen hyvä sit­ko. To­ki kat­so­ja pelkää mon­ta ker­taa pu­toa­van­sa rien­nos­ta, mut­ta niin vain tai­ta­vas­ti ta­ri­naa ku­do­taan.
Kak­si eri­tyis­mai­nin­taa: elo­ku­va on ku­vat­tu luo­vas­ti ja ää­ni­rai­taan­kin on pa­nos­tet­tu. Kaik­kein vai­kein­kin hal­li­taan eli lop­pu ei ole mikään mitään­sa­no­ma­ton lässäh­dys. Kai­ken hui­puk­si lop­pu­rat­kai­su on op­ti­mis­ti­nen. En­nen nä­kemätöntä, mil­teipä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa animioitu traileri, 40 min. dokumentit ja 41 min. poistettuja kohtauksia. (PS)
16/05/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy