Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Final Destination 2 – viimeinen määränpää

Final Destination 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.31
Ääniraita: DTS6.1ES
Dolby Digital 5.1EX
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Koh­ta­loaan ei so­vi kiu­sa­ta osa 2.

Koh­ta­loaan ei so­vi kiu­sa­ta osa 2. Tyttö saa ruuh­ka­jo­nos­sa etiäi­sen ja pe­las­taa usean ih­mi­sen hen­gen. Ykkö­so­san ta­paan oh­jaa­ja vyö­ryttää epi­so­de­ja, jois­sa ih­mi­seltä viedään nir­ri ai­van väistämättömäs­ti. Ket­ju­reak­tioi­ta riittää sen ver­ran, että nau­ru kir­poaa ai­na­kin het­kek­si huu­lil­le.
Jännää­mistä riittää, vaik­ka kek­se­liäi­syys jää­kin go­ren rin­nal­la toi­sar­voi­sek­si. Me­no la­tis­tuu lop­pua koh­den ikäväs­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on keskitasoa, mutta ääniraidat tömisyttävät ja myös luovat tilatunnelmaa mainiosti. Ekstroihin on tallennettu 32+30 min. dokumentit, 10 min. poistettuja kohtauksia, kommenttiraita, triviaraita, kaksi musiikkivideota ja molempien osien trailerit. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy