Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Final Destination 2 – viimeinen määränpää

Final Destination 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.31
Ääniraita: DTS6.1ES
Dolby Digital 5.1EX
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Koh­ta­loaan ei so­vi kiu­sa­ta osa 2.

Koh­ta­loaan ei so­vi kiu­sa­ta osa 2. Tyttö saa ruuh­ka­jo­nos­sa etiäi­sen ja pe­las­taa usean ih­mi­sen hen­gen. Ykkö­so­san ta­paan oh­jaa­ja vyö­ryttää epi­so­de­ja, jois­sa ih­mi­seltä viedään nir­ri ai­van väistämättömäs­ti. Ket­ju­reak­tioi­ta riittää sen ver­ran, että nau­ru kir­poaa ai­na­kin het­kek­si huu­lil­le.
Jännää­mistä riittää, vaik­ka kek­se­liäi­syys jää­kin go­ren rin­nal­la toi­sar­voi­sek­si. Me­no la­tis­tuu lop­pua koh­den ikäväs­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on keskitasoa, mutta ääniraidat tömisyttävät ja myös luovat tilatunnelmaa mainiosti. Ekstroihin on tallennettu 32+30 min. dokumentit, 10 min. poistettuja kohtauksia, kommenttiraita, triviaraita, kaksi musiikkivideota ja molempien osien trailerit. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy