Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Väärä totuus

Guilty By Suspicion 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: FSFilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 97645EAN: 6438044087857

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ru­tii­ni­no­mai­nen ku­vaus se­naat­to­ri Mc­Cart­hyn kom­mu­nis­ti­vai­no­jen se­koit­ta­mas­sa Hol­lywoo­dis­sa.

Ru­tii­ni­no­mai­nen ku­vaus se­naat­to­ri Mc­Cart­hyn kom­mu­nis­ti­vai­no­jen se­koit­ta­mas­sa Hol­lywoo­dis­sa. Nk. mus­tan lis­tan luo­mi­sen taus­toi­hin ei juu­ri­kaan päästä, eikä elo­ku­va­fa­neil­la­kaan ole help­poa miet­tiä, ku­ka oli to­del­li­nen Ju­les Das­sin tai Elia Ka­zan tässä dra­ma­ti­soin­nis­sa. Ro­bert De Ni­ro te­kee roo­lin­sa ru­tii­ni­no­mai­ses­ti ”­san­ka­rioh­jaa­ja­na”. Mar­tin Scor­se­sel­la on hyvä ca­meo ul­ko­mail­le pa­ke­ne­va­na kol­le­ga­na. Tuot­ta­ja Wink­le­rin elo­ku­vak­si tämä on kui­ten­kin saa­vu­tus, sillä var­sin­kin Dar­ryl Za­nuc­kin ja mui­den ai­kan­sa tuot­ta­jien mo­raa­li pan­naan rei­lus­ti lyt­tyyn.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraita. DS hakee hillitysti hälyääniä takakanavaan. Takakannen lupaamaa traileri ei löydy levyltä.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy