Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Venom: Let There Be Carnage

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2021Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: SF FilmKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018021679

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (SF Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Su­per­san­ka­ri­lo­ru ete­nee ste­reo­na mie­hen ja mörön vie­dessä ta­pah­tu­mia, ja yh­teistä krop­paa, vuo­ro­ve­doin.

Su­per­san­ka­ri­lo­ru ete­nee ste­reo­na mie­hen ja mörön vie­dessä ta­pah­tu­mia, ja yh­teistä krop­paa, vuo­ro­ve­doin. Oi­keas­taan ky­se on ste­reon si­jaan elo­ku­van ja sen kom­ment­ti­rai­dan vuo­rot­te­lus­ta kun ta­ri­nan san­ka­ri ei oi­kein osaa kos­kaan ol­la yhtä mieltä kai­ken nar­ra­tii­vin suun­nas­ta.
Jat­ko-o­sa hu­vit­taa kah­den rin­ta­man juok­su­tuk­sel­laan ja omin­ta­kei­sel­la ot­teel­laan, jo­ka näyttää mitä ta­pah­tui­si jos su­per­san­ka­rin var­jo­na eläi­si vä­ki­val­tai­nen ja suo­ra­pu­hei­nen psy­ko­paat­ti. Haus­kan­pi­to ja ry­mis­te­ly paik­kaa­vat ta­ri­nan tar­vet­ta.
Tällä ker­taa oh­jaa­jan pui­kois­sa is­tuu pa­rem­min mm. Klonk­ku­na tun­net­tu An­dy Ser­kis, jo­ka pitää ral­lin­sa viih­dyttävän vet­reänä ja aja­tuk­sil­taan yk­sioi­koi­se­na. Ehkäpä mie­hellä on ol­lut tässä aiem­pien roo­lien tun­ne­poh­din­to­jen jäl­jiltä useam­pi­kin oma aja­tus sop­paan sot­ket­ta­va­na. Näin jäl­kikä­teen Ve­no­min liik­keissä voi hy­vin ku­vi­tel­la nä­kevänsä ri­pauk­sen Ser­ki­sin ke­hon­kie­lestä.

Kuva

Erinomainen kuva on tumma, värikylläinen ja läpeensä luonteva. Öljy lentää, nyrkit puhuvat ja maantieporan ainoa nopeus on brutaali taonta.

Ääni

Yhtä mielikuvituksekas ääniraita komppaa tapahtumia virkeän mielikuvituksekkaasti.

Ekstrat

Ekstroissa reilun tunnin edestä poistettuja kohtauksia (10 min.), mokia (3 min.), esivisualispinteja (9 min.) ja puolentusinaa koostetta (37 min.). Mukana on myös ekstrojen mainosvideo. (IJ)
16/02/2022

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy