Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Towering Inferno – liekehtivä torni

The Towering Inferno 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1974Kesto: 165 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 4.0
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 83707EAN: 6415018625833

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Yk­si tun­ne­tuim­mis­ta Irwin Al­le­nin tuot­ta­mis­ta ka­tast­ro­fie­lo­ku­vis­ta jää lo­pul­ta hie­man tylsäk­si ko­ke­muk­sek­si, mut­ta tar­joaa joi­tain mie­len­kiin­toi­sia ko­ke­muk­sia.

Yk­si tun­ne­tuim­mis­ta Irwin Al­le­nin tuot­ta­mis­ta ka­tast­ro­fie­lo­ku­vis­ta jää lo­pul­ta hie­man tylsäk­si ko­ke­muk­sek­si, mut­ta tar­joaa joi­tain mie­len­kiin­toi­sia ko­ke­muk­sia. En­nen kaik­kea se toi Ste­ve Mc­Quee­nin ja Paul New­ma­nin sa­maan elo­ku­vaan. Muu­ten­kin kaar­ti on ko­meaa. Ei täl­lais­ta ryhmää oli­si ny­kytäh­distä oli­si ke­nelläkään va­raa pal­ka­ta sa­maan tuo­tan­toon.
S­tir­ling Sil­lip­han­tin kä­si­kir­joi­tus sisältää ame­rik­ka­lai­ses­ta näkö­kul­mas­ta va­sem­mis­to­lais­ta paah­toa, kos­ka ka­tast­ro­fin ydin on ah­nei­den ra­ken­nut­ta­jien te­kemät säästöt ma­te­riaa­lis­ta ja eri­tyk­sistä. Myös 9/11 kum­mit­te­lee taus­tal­la, vaik­ka Mc­Queen ar­vioi mah­dol­lis­ten kuol­lei­den määrän ai­ka ylä­kant­tiin.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuvan tarkkuus BD:llä, mutta tuskinpa tämä on koskaan näin hyvältä näyttänyt. Ääniraita jää kuitenkin DVD-ajan tuotteeksi. Ekstroissa kommenttiraita, 84 min. dokumentit, 12 min. Allenin haastattelua vuodelta 1977, kuuden kohtauksen vertailua kuvakäsikirjoitukseen sekä 45 min. poistettuja ja pidennettyjä kohtauksia (PS)
22/11/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy