Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tulivaunut

Chariots of Fire 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 7340112717841

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tu­li­vau­nut on edel­leen yk­si kaik­kien ai­ko­jen par­hai­ta ur­hei­luai­hei­sia elo­ku­via.

Tu­li­vau­nut on edel­leen yk­si kaik­kien ai­ko­jen par­hai­ta ur­hei­luai­hei­sia elo­ku­via. Kak­si brit­ti­juok­si­jaa tais­te­lee kul­las­ta 1924 Pa­rii­sin olym­pia­lai­sis­sa. Vas­tak­kai­na­set­te­lua vi­ri­tellään me­huk­kaas­ti mies­ten taus­toil­la: toi­nen on juu­ta­lai­nen, toi­nen taas skot­lan­ti­lai­nen kris­tit­ty. Elo­ku­va voit­ti neljä Os­ca­ria, mm. pa­ras elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva välittää tapahtumat miellyttävän jäsentyneesti ja myös väritoisto on kohdallaan, mutta jälki ei ole virheetöntä. Yksityiskohdat jäävät pehmeiksi ja paikoin kuva myös huojuu hennosti, mutta ikä ja DVD-formaatti huomioiden on jälki hyvää. Ääniraita on samaa pataa ja dialogiltaan moitteettoman selkeä. Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, mutta aikaisemman julkaisun kakkoslevy, ja sen myötä muut lisukkeet puuttuvat. (PS/IJ)
20/01/2015
20/01/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy