Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Tulivaunut

Chariots of Fire 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 7340112717841

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tu­li­vau­nut on edel­leen yk­si kaik­kien ai­ko­jen par­hai­ta ur­hei­luai­hei­sia elo­ku­via.

Tu­li­vau­nut on edel­leen yk­si kaik­kien ai­ko­jen par­hai­ta ur­hei­luai­hei­sia elo­ku­via. Kak­si brit­ti­juok­si­jaa tais­te­lee kul­las­ta 1924 Pa­rii­sin olym­pia­lai­sis­sa. Vas­tak­kai­na­set­te­lua vi­ri­tellään me­huk­kaas­ti mies­ten taus­toil­la: toi­nen on juu­ta­lai­nen, toi­nen taas skot­lan­ti­lai­nen kris­tit­ty. Elo­ku­va voit­ti neljä Os­ca­ria, mm. pa­ras elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva välittää tapahtumat miellyttävän jäsentyneesti ja myös väritoisto on kohdallaan, mutta jälki ei ole virheetöntä. Yksityiskohdat jäävät pehmeiksi ja paikoin kuva myös huojuu hennosti, mutta ikä ja DVD-formaatti huomioiden on jälki hyvää. Ääniraita on samaa pataa ja dialogiltaan moitteettoman selkeä. Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, mutta aikaisemman julkaisun kakkoslevy, ja sen myötä muut lisukkeet puuttuvat. (PS/IJ)
20/01/2015
20/01/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy