Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kuningas Henrik V

Henry V 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 132 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
  EAN: 6416548826714

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­ja-näyt­te­lijä Ken­neth Bra­nag­hin eri­tyi­sa­la, teat­te­ri ja var­sin­kin Sha­kes­pea­re, kään­tyi mie­hen esi­koi­soh­jauk­ses­sa pe­rin mauk­kaas­ti sel­lu­loi­dil­le.

Oh­jaa­ja-näyt­te­lijä Ken­neth Bra­nag­hin eri­tyi­sa­la, teat­te­ri ja var­sin­kin Sha­kes­pea­re, kään­tyi mie­hen esi­koi­soh­jauk­ses­sa pe­rin mauk­kaas­ti sel­lu­loi­dil­le. Jän­ni­tystä riittää, vaik­ka eu­roop­pa­lai­nen kult­tuu­ri­his­to­ria tai Eng­lan­nin ja Rans­kan vuo­si­sa­tai­sen skis­man 1400-lu­vul­la siin­neet pe­rus­teet eivät kiin­nos­tai­si­kaan.
O­li­vie­rin so­ta-a­jan ver­sio ja Ku­ro­sawan Ran jäävät ehkä ylittämättä, mut­ta roo­li­ja­ko on hui­kai­se­va: Rob­bie Colt­ra­ne Fals­taf­fe­na nou­see ylit­se mui­den, mut­ta Ju­di Dench, Em­ma Thomp­son ja Ian Holm spar­raa­vat hie­nos­ti. Ch­ris­tian Ba­le var­hai­ses­sa roo­lis­saan.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman rakeinen ja sumea kuva. DS-raita soi muhkeasti. Ekstroissa biografiat ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy