Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Promotion - uraputkessa

The Promotion 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 82 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 208074EAN: 6420201100073

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kak­si su­per­mar­ke­tin työn­te­kijää yrittää kum­pi­kin ko­hen­taa elämäänsä ta­voit­te­le­mal­la sa­maa joh­to­por­taan pai­kaa, mistä seu­raa mie­histä ka­ve­rin jal­li­tus­ta ja ke­vyttä sie­lu­net­sintää.

Kak­si su­per­mar­ke­tin työn­te­kijää yrittää kum­pi­kin ko­hen­taa elämäänsä ta­voit­te­le­mal­la sa­maa joh­to­por­taan pai­kaa, mistä seu­raa mie­histä ka­ve­rin jal­li­tus­ta ja ke­vyttä sie­lu­net­sintää. Me­no on lo­pul­ta var­sin ar­kis­ta ja kilt­tiä, mut­ta elo­ku­va on­nis­tuu sil­ti ve­toa­maan epä­tyy­pil­li­sellä asen­teel­laan. Osa kun­nias­ta ku­luu kes­kimääräistä vet­reämmäl­le mu­siik­ki­rai­dal­le, jo­ka pu­hal­taa muu­toin Na­po­leon Dy­na­mi­tea ker­ron­nal­taan lä­hes­tyvään elo­ku­vaan tun­nel­maa kaik­kein sees­tei­simpään­kin het­keen.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä keskitason kuva on moitteettoman levollinen ja pääosin myös miellyttävän tarkka. Ääniraita on ilahduttavan eloisa ja musikaalinen. Ekstraton. (IJ)
14/05/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy