Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Promotion - uraputkessa

The Promotion 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 82 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 208074EAN: 6420201100073

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kak­si su­per­mar­ke­tin työn­te­kijää yrittää kum­pi­kin ko­hen­taa elämäänsä ta­voit­te­le­mal­la sa­maa joh­to­por­taan pai­kaa, mistä seu­raa mie­histä ka­ve­rin jal­li­tus­ta ja ke­vyttä sie­lu­net­sintää.

Kak­si su­per­mar­ke­tin työn­te­kijää yrittää kum­pi­kin ko­hen­taa elämäänsä ta­voit­te­le­mal­la sa­maa joh­to­por­taan pai­kaa, mistä seu­raa mie­histä ka­ve­rin jal­li­tus­ta ja ke­vyttä sie­lu­net­sintää. Me­no on lo­pul­ta var­sin ar­kis­ta ja kilt­tiä, mut­ta elo­ku­va on­nis­tuu sil­ti ve­toa­maan epä­tyy­pil­li­sellä asen­teel­laan. Osa kun­nias­ta ku­luu kes­kimääräistä vet­reämmäl­le mu­siik­ki­rai­dal­le, jo­ka pu­hal­taa muu­toin Na­po­leon Dy­na­mi­tea ker­ron­nal­taan lä­hes­tyvään elo­ku­vaan tun­nel­maa kaik­kein sees­tei­simpään­kin het­keen.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä keskitason kuva on moitteettoman levollinen ja pääosin myös miellyttävän tarkka. Ääniraita on ilahduttavan eloisa ja musikaalinen. Ekstraton. (IJ)
14/05/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy