Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Anaconda

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1997Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
VC-1 2.35*
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 100251  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­ma­zo­nia pit­kin mat­kaa­va do­ku­ment­ti­ryhmä ot­taa kyy­tiinsä sa­la­myhkäi­sen haak­si­rik­ko­lai­sen, jo­ka al­kaa sa­man tien oh­ja­ta ryhmää uu­sil­le uo­mil­le.

A­ma­zo­nia pit­kin mat­kaa­va do­ku­ment­ti­ryhmä ot­taa kyy­tiinsä sa­la­myhkäi­sen haak­si­rik­ko­lai­sen (Jon Voight), jo­ka al­kaa sa­man tien oh­ja­ta ryhmää uu­sil­le uo­mil­le. Miek­ko­sen ta­voit­tee­na on nos­taa ve­sistöissä elävän me­gakäär­meen nap­paa­mi­ses­ta lu­vas­sa ole­vat isot ra­hat, ja usean elävän syö­tin avul­la lie­ron nap­paa­mi­nen käy hel­pom­min.
En­simmäi­nen lie­ro­jah­ti on epäi­lemättä sar­jan fik­suin osa, mut­ta se ei tar­koi­ta että ta­pah­tu­mis­ta sel­vittäi­siin hölmöyk­sittä. Hyvää tu­si­na­sar­jan mons­te­ri­lef­fa tämä kui­ten­kin on, vaik­ka te­hos­teet ovat jo par­haat päivänsä näh­neet.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on aina ollut hieman pehmeä ja rosoinen, niin myös nyt. Jennifer Lopezin ihoa vaivaa myös muutamassa otoksessa lievä Michael Jackson -syndrooma, mutta muutoin väritoisto on nyt asiallista. Puhdas, mutta musiikkiraidaltaan hieman kulahtanut ääniraita. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy