Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Words and Pictures

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2013Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5051162337911

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Kuvat

Genre

Elokuva

It­se­riit­toi­sen är­syttävä ja vii­naan­me­nevä eng­lan­ni­no­pet­ta­ja on vaa­ras­sa saa­da pot­kut, mut­ta uu­den ku­vaa­ma­tai­don mai­kan vai­ku­tus saa mie­hen ha­ke­maan kurs­si­muu­tos­ta.

It­se­riit­toi­sen är­syttävä ja vii­naan­me­nevä eng­lan­ni­no­pet­ta­ja (C­li­ve Owen) on vaa­ras­sa saa­da pot­kut, mut­ta uu­den ku­vaa­ma­tai­don mai­kan (Ju­liet­te Bi­noc­he) vai­ku­tus saa mie­hen ha­ke­maan kurs­si­muu­tos­ta. Sa­no­jen ja ku­vien vas­tak­kai­na­set­te­lus­ta keh­key­tyy leik­ki­mie­li­nen ki­sa, jol­la tun­tuu ole­van ter­veh­dyttävä ja kaik­kia osa­puo­lia elävöittävä vai­ku­tus.
Roh­keas­ti vas­ta­kar­vaan käyn­nis­tyvä draa­ma va­kuut­taa kou­lu­maail­maan us­kot­ta­va­no­loi­ses­ti pu­reu­tu­val­la ku­vauk­sel­laan, jos­sa myös kes­kiöön nos­te­tuis­ta opet­ta­jis­ta tun­tuu löy­tyvän vääntöä. Elämän­ma­kui­seen ot­tee­seen pyr­kivä rau­hal­li­nen draa­ma jur­rut­taa eteenpäin us­kot­ta­vas­ti ja kaik­kea sen­saa­tio­na­lis­mia vie­rok­suen. Dia­lo­gil­taan vah­va elo­ku­va on­nis­tuu myös ar­gu­men­toi­maan hy­vin kie­len mer­ki­tyk­sen ja sa­no­jen nyans­sien ar­vos­ta­mi­sen puo­les­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Ekstroissa hyvä making of (17 min.). (IJ)
15/08/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy