Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

House of Cards - 2. kausi

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 663 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162329077

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuva

Kong­res­sie­dus­ta­ja Frank Un­de­rwoo­din ris­ti­ret­ki Was­hing­to­nin vi­hol­li­siaan vas­taan ja koh­ti kuk­ku­lan ku­nin­kuut­ta jat­kuu täyttä häkää toi­sel­le kau­del­le.

Kong­res­sie­dus­ta­ja Frank Un­de­rwoo­din (Ke­vin Spa­cey) ris­ti­ret­ki Was­hing­to­nin vi­hol­li­siaan vas­taan ja koh­ti kuk­ku­lan ku­nin­kuut­ta jat­kuu täyttä häkää toi­sel­le kau­del­le. Silk­ki­han­sik­kain ver­ho­tut nyrk­ki­rau­dat viu­hu­vat tiu­haan tah­tiin ja en­tistä ko­vem­min pa­nok­sin nyt kun Un­de­rwood on nou­se­mas­sa va­rap­re­si­den­tik­si. Pi­mey­den im­pe­riu­mi kui­ten­kin vaa­tii uh­rin­sa, joi­ta nyt kerätään mo­nel­ta rin­ta­mal­ta.
Po­liit­ti­sen jännä­rin kaa­van vir­kistäväs­ti uu­dis­ta­nut sar­ja jat­kaa vah­vas­ti toi­sel­le kau­del­leen. Val­hei­den, kei­not­te­lun ja häikäi­lemättömän las­kel­moin­nin ras­vaa­mat ta­pah­tu­mat imai­se­vat yhä vai­vat­ta mu­kaan­sa yh­den­tois­ta tun­nin mui­lu­tuk­seen. Ti­laus­vi­deo­pal­ve­lu Netf­li­xin tuot­ta­ma sar­ja tar­joi­lee yhä gen­ressään pa­ras­ta te­le­vio­ta mitä ra­hal­la saa — näin vaik­kei ky­se ole­kaan pe­rin­tei­sestä te­le­vi­sios­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Komea kuva ja ääni täyttävät edelliskauden mitat, eivätkä päästä katsojaa otteestaan kuin vasta pakon edessä viimeisten lopputekstien jälkeen. Ekstroissa hyvä koko sarjan making of (11 min.), näyte harjoituksista (8 min.) ja kolme sekalaista koostetta (yht. 27 min.). Levyjen tarjoama vaihtoehto katsoa kaikki jaksot ilman alkukertauksia on hyvä pieni oivallus, mutta sitä vastoin levyjen kotelo on valitettavasti yhä sama vaikeasti käytettävä pahvikuori kuin viimeksi. (IJ)
25/07/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy