Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Arthur

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.75
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sä­veltäjä Burt Bac­ha­rac­hia pi­ti en­nen in­ho­ta, nyt voi jo naut­tia.

Sä­veltäjä Burt Bac­ha­rac­hia pi­ti en­nen in­ho­ta, nyt voi jo naut­tia. Ch­ris­top­her Cros­sin lau­la­ma "Best That You Can Do" muis­te­taan tästä par­hai­ten. Ko­me­dia­na­kin mai­nion haus­ka. Dud­ley Moo­ren par­hai­ta roo­le­ja. John Giel­gu­dil­ta myös kel­po työtä. Traa­gis­ta oli, että lu­paa­va oh­jaa­ja me­neh­tyi pian tämän jäl­keen.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on yllättävän hyvä ikäänsä nähden. Ääni on valitettavasti vain mono, mutta tehosteita ei juuri saisi tähän muutenkaan. Mitä nyt pienoisrautatiekohtauksille Dolby Digital 5.1:stä olisi käyttöä. Ajassa 1'30" kuva hyytyy useiksi sekunneiksi. Parempi kuin R1-versio, joka on pan&scan.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy