Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

X-Men 3 – Viimeinen kohtaaminen - Special Edition

X-Men 3 –The Last Stand 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.38
Ääniraita: DTS6.1ES
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 202781EAN: 6438044100051

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

S­tan Leen Mar­ve­lil­le kait­se­mien su­per­san­ka­rei­den jou­kos­sa X-­Men poik­ke­si eduk­seen vas­ta­poo­lien, rau­haa puo­lus­ta­van mu­tant­ti­joh­ta­ja Xa­vie­rin ja Mag­ne­ton ja­nus­mai­ses­ta roo­lis­ta.

S­tan Leen Mar­ve­lil­le kait­se­mien su­per­san­ka­rei­den jou­kos­sa X-Men poik­ke­si eduk­seen vas­ta­poo­lien, rau­haa puo­lus­ta­van mu­tant­ti­joh­ta­ja Xa­vie­rin (S­tar Tre­kin Pat­rick Stewart) ja Mag­ne­ton (Sor­mus­ten her­ran Ian Mc­Kel­len) ja­nus­mai­ses­ta roo­lis­ta.
Mu­tant­tikärhä­mien ko­vin ydin ei ol­lut kos­kaan mus­ta­val­kois­ta hyvä vas­taan pa­ha –­pu­ru­ku­mia. Tri­lo­gian vii­meistä osaa seu­ra­tes­sa al­kaa jo­pa epäillä, että kli­seistä ame­ri­ca­naa ja ba­naa­lia dia­lo­gia käy­tetään te­ho­kei­no­na, jot­ta hie­no fi­lo­so­fi­nen poh­ja ko­ros­tui­si. No, kat­so­jan täy­tyy ol­la hy­vin myötä­mie­li­sek­si vi­rittäy­ty­nyt us­koak­seen tätä. Me­no on pe­rin epä­ta­sais­ta, hie­not vi­suaa­li­set koh­tauk­set peit­tyvät ar­vaa­mat­ta lap­sel­li­suuk­sien al­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja hienosti rakennettu aito 3+3 –kanavainen ääniraita ovat itsestään selvyyksiä tällaiselle tuotannolle, tosin turhan harvinaisia yhä. Kahdella levyllä. Ekstroihin on tallennettu paljon tavaraa: kaksi kommenttiraitaa, 22 poistettua kohtausta kommentein, kolme vaihtoehtoista loppua kommentein, 41+43+23 min. dokumentit, neljä kuvagalleriaa ja trailerit. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy