Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Koston suudelma

Kiss of Death 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

K­las­si­nen ta­ri­na ri­kok­sen teiltä yrittävästä mie­hestä, jon­ka serk­ku­poi­ka on­nis­tuu pi­laa­maan ko­ko per­heen tu­le­vai­suu­den.

K­las­si­nen ta­ri­na ri­kok­sen teiltä yrittävästä mie­hestä (Da­vid Ca­ru­so), jon­ka serk­ku­poi­ka on­nis­tuu pi­laa­maan ko­ko per­heen tu­le­vai­suu­den. Sa­mal­la hän jou­tuu FBI-a­gen­tin (Sa­muel L. Jack­son) kyn­siin, jo­ka ha­vit­te­lee suu­rem­paa saa­lis­ta (Ni­co­las Ca­ge).
Hyvä kas­ti, mut­ta ke­hittää mie­len­kiin­toa vain Ca­ru­son ja Jack­so­nin suh­teen osal­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Juovien mukaan symmetrisesti kohiseva kuva. Keskitason ääniraita. Ekstroissa 5 min. mainosdokumentti, seitsemän lyhyttä haastattelua ja traileri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy