Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Good Hair

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 234591EAN: 5706137498981

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­me­dia­ha­kui­nen do­ku­ment­ti tut­kii Ch­ris Roc­kin joh­dol­la mus­tien hius­kult­tuu­ria ai­na suo­ris­ta­mi­ses­ta ja pi­den­nyk­sistä per­soo­nal­li­siin hiuss­tai­lis­tei­hin ja suur­mes­sui­hin as­ti.

Ko­me­dia­ha­kui­nen do­ku­ment­ti tut­kii Ch­ris Roc­kin joh­dol­la mus­tien hius­kult­tuu­ria ai­na suo­ris­ta­mi­ses­ta ja pi­den­nyk­sistä per­soo­nal­li­siin hiuss­tai­lis­tei­hin ja suur­mes­sui­hin as­ti. Tu­han­sien dol­la­rei­den hius­jat­keet, syö­vyttävät suo­ris­tus­ke­mi­kaa­lit ja sym­paat­ti­ses­ti ka­jah­ta­neet yrittäjät saa­vat ko­ko hom­man vai­kut­ta­maan sa­la­tie­teeltä — mut­ta var­sin haus­kal­ta sel­lai­sel­ta.
E­lo­ku­va tämä ei ole, eikä välttämättä täy­sin fak­ta­tar­kis­tet­tu do­ku­ment­ti­kaan, mut­ta hius­kult­tuu­rin ja -bis­nek­sen iso ku­va vä­lit­tyy hie­nos­ti vä­littö­mien haas­tat­te­lui­den ja mm. ke­mi­kaa­li­teh­tail­le ja In­tian hius­teh­tail­le tehtä­vien vie­rai­lui­den kaut­ta. In­for­ma­tii­vi­nen ja yllättävä do­ku­ment­ti on­nis­tuu nau­ra­maan kai­kel­le lup­sa­kas­sa hen­gessä, mut­ta hius­pi­den­nys­ten vai­ku­tus­ta sek­sielämään sel­vittäessään me­no on suo­ras­taan rai­vo­kas­ta. HBO:n tuo­tan­toa.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen videomainen kuva ja ongelmaton ääniraita. Ekstroissa hyvä teemasta jatkava Chris Rockin ja tuottajan kommenttiraita. (IJ)
26/07/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy