Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Silverado – Collector’s Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1985Kesto: 128 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.31
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

DVD-­keräi­lijän must-­han­kin­ta.

DVD-keräi­lijän must-han­kin­ta. Voi kat­soa vaik­ka kuin­ka mon­ta ker­taa uu­des­taan so­pi­vin vä­lia­join. Kas­da­nin täy­so­su­ma. Wes­tern ai­ka­na, jol­loin se oli kaik­kea muu­ta kuin muo­dis­sa. Mo­der­niin län­ne­ne­lo­ku­vaan ei ole kos­kaan muul­loin saa­tu yhtä hil­litöntä ryhmää kool­le: Ke­vin Kli­ne, Scott Glenn, Dan­ny Glo­ver, Jeff Goldb­lum, John Clee­se ja Brian Den­ne­hy. Lin­da Hunt on eri­no­mai­nen sa­luu­nan­pitäjänä. Kaik­ki kli­seet tuo­rees­ti tar­jol­le. 36 mi­nuu­tin do­ku­ment­ti ja biog­ra­fiat.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy