Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Silverado – Collector’s Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1985Kesto: 128 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.31
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

DVD-­keräi­lijän must-­han­kin­ta.

DVD-keräi­lijän must-han­kin­ta. Voi kat­soa vaik­ka kuin­ka mon­ta ker­taa uu­des­taan so­pi­vin vä­lia­join. Kas­da­nin täy­so­su­ma. Wes­tern ai­ka­na, jol­loin se oli kaik­kea muu­ta kuin muo­dis­sa. Mo­der­niin län­ne­ne­lo­ku­vaan ei ole kos­kaan muul­loin saa­tu yhtä hil­litöntä ryhmää kool­le: Ke­vin Kli­ne, Scott Glenn, Dan­ny Glo­ver, Jeff Goldb­lum, John Clee­se ja Brian Den­ne­hy. Lin­da Hunt on eri­no­mai­nen sa­luu­nan­pitäjänä. Kaik­ki kli­seet tuo­rees­ti tar­jol­le. 36 mi­nuu­tin do­ku­ment­ti ja biog­ra­fiat.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy