Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Margin Call

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2011Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438044328653

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Mar­gin Call oli­si mai­nio rin­nak­kais­teos Da­vid Cro­nen­bour­gin Cosm­po­lik­sel­le, jo­ka ker­too, mi­hin va­pau­tet­tu mark­ki­na­ta­lous joh­taa.

Mar­gin Call oli­si mai­nio rin­nak­kais­teos Da­vid Cro­nen­bour­gin Cosm­po­lik­sel­le, jo­ka ker­too, mi­hin va­pau­tet­tu mark­ki­na­ta­lous joh­taa. Mar­gin Call puo­les­taan ku­vai­lee, ml­lai­ses­sa maail­mas­sa jo eletään.
Fi­nans­siyh­tiön nuo­ri ne­ro on­nis­tuu tul­kit­se­maan tuo­miopäivän ole­van vuon­na 2008 ovel­la, kun joh­dan­nais­mark­ki­nat oli­vat kie­tou­neet ko­ko USA:n pank­kijär­jes­telmän kuo­lin­kou­ris­tuk­siin kaik­kien tietämättä. Kun yk­si toi­mi­ja päättää aja­tel­la vain it­seään, al­kaa ta­lous­ro­mah­dus. Mar­gin Call ku­vaa tar­kas­ti ja oi­val­ta­vas­ti sitä, mitä näin toi­mi­vas­sa fi­nans­si­lai­tok­ses­sa ta­pah­tuu.
E­lo­ku­va an­taa kylmän op­pi­tun­nin. Las­ken­ta­tai­to pyö­rittää maail­man­ta­lout­ta luul­ta­vas­ti uu­sia in­no­vaa­tioi­ta enemmän.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)
23/03/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy