Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Percy Jackson - Hirviöiden meri

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112706548

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Jos Har­ry Pot­te­rit tun­tui­vat muu­toin täy­del­li­seltä viih­teeltä, mut­ta seik­kai­lut oli­si­vat kai­van­neet hie­man an­tii­kin ta­ru­ja maus­teek­seen ovat Per­cy Jack­so­nin seik­kai­lut vil­kai­sun ar­voi­nen ta­paus.

Jos Har­ry Pot­te­rit tun­tui­vat muu­toin täy­del­li­seltä viih­teeltä, mut­ta seik­kai­lut oli­si­vat kai­van­neet hie­man an­tii­kin ta­ru­ja maus­teek­seen ovat Per­cy Jack­so­nin seik­kai­lut vil­kai­sun ar­voi­nen ta­paus. Po­sei­do­nin poi­ka Per­cy elää suo­jat­tua pe­lintäyt­teistä elämää puo­li­ju­ma­lil­le tar­koi­te­tus­sa kylässään kun­nes sen suo­ja­muu­ri myr­ky­tetään. Ti­lan­ne siis suo­ras­taan huu­taa len­no­kas­ta eks­kur­sio­ta oi­kean vas­talääk­keen löytä­mi­sek­si.
Huo­let­to­man lap­sen­mie­li­nen, mut­ta sa­mal­la myös hie­man van­hem­paa yleisöä ko­sis­ke­la­vas­ti au­dio­vi­suaa­li­sel­ta kuo­sil­taan yr­my seik­kai­lue­lo­ku­va ta­sa­pai­noi­lee viih­dyttäväs­ti ge­nee­ri­syy­den ja oma­peräi­syy­den vä­li­maas­tos­sa. Nälkä­pe­lei­hin hu­rah­ta­nut­ta pientä gal­lia­lais­kylää ja New Yor­kin tar­joa­mia mo­der­ne­ja miljöitä pas­se­lis­ti yh­distävä ku­vas­to on ri­kas, mut­ta ko­ko­nai­suus välttää shya­ma­lan­mai­sen li­tur­gian. Hah­mois­ta voi hyvällä tah­dol­la vä­littää ja seik­kai­lu it­sestään on aja­ton, jos­kaan ei millään muo­toa klas­sik­ko­ta­soa. Elo­ku­va pe­rus­tuu Rick Rior­da­nin ro­maa­niin.

Kuva, ääni & ekstrat

Fantastinen silmäkarkki on elokuvassa kohdillaan ja myös äänipuolella osataan hyödyntää matalia taajuuksia ja tilakuvaa kiitettävästi. Audiovisuaalinen kuosi on virkeä ja mielikuvituksellinen, ja vaikka vertailukohtien lista elokuvien parissa onkin ehkä pitkä ei anti silti mene deja vu -sarjaan. Ekstroissa muutama geneerinen kooste ja sarja trailereita. (IJ)
01/05/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy