Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Seitsemän veljeksen morsiamet - kahden levyn erikoisjulkaisu

Seven Brides for Seven Brothers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1954Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
2.55
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mu­si­kaa­lik­las­sik­ko.

Mu­si­kaa­lik­las­sik­ko. Uu­dis­rai­vaa­ja (Howard Keel) is­key­tyy kylän kau­not­ta­ren (Ja­ne Powell) avio­mie­hek­si. Sa­maan kaup­paan tu­lee yllä­tystä­kynä myös kuu­si huol­let­ta­vaa vel­jestä. Huo­no hom­ma, jos ei kai­kil­le löy­dy mor­sia­mia.
A­me­rik­ka­lai­sen vin­ta­ge-mu­si­kaa­lin klas­si­kois­ta pitä­vil­le. Ikävä kyllä nämä hie­not teok­set eivät oi­kein käy suo­ma­lai­sel­le psyy­kel­le. Nos­tal­gia-ar­vo­ja­kaan ei eh­ti­nyt gen­ren kul­ta-ai­ka­na ke­hit­tyä.
1950-lu­vun rak­ka­rit luu­li­vat me­nevänsä kat­so­maan länkkä­riä. Yhtään ruu­mis­ta ei tul­lut. Kan­kaal­la vain tans­sit­tiin ja lau­let­tiin.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei-anamorfinen, myös ikäänsä nähden hyvä kuva. On hyvin wide: 1950-luvun CinemaScope. Musikaaliin tehtiin kuuden äänikanavan uudelleenmasterointi. "Making of" ja teatteritraileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy