Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rosalie lähtee ostoksille

Rosalie Goes Shopping 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.75
Ääniraita: Dolby Digital Mono
VET: 96335EAN: 6415018625673

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ro­sa­lie Greens­pa­ce on työttömäk­si ko­ti­rou­vak­si mel­koi­nen ra­hankäyttäjä.

Ro­sa­lie Greens­pa­ce (Ma­rian­ne Sä­geb­recht) on työttömäk­si ko­ti­rou­vak­si mel­koi­nen ra­hankäyttäjä. Va­paa-ai­ka ku­luu kau­pan tis­keillä, luot­to­kort­tien käyttö su­juu am­mat­ti­mai­ses­ti. Kai­kes­ta ei edes mak­se­ta, hätä kei­not kek­sii. Avio­mies Ray (B­rad Da­vis) suih­kut­te­lee hyön­teis­myrk­kyjä kak­si­ta­soi­sel­laan eikä pa­hem­min rou­van­sa ta­lou­den­hoi­toon puu­tu. Eri­tyi­nen ja run­sas jäl­ki­kas­vu kruu­naa hur­jan per­hea­se­tel­man. Yh­tei­siä ruo­kai­lu­het­kiä seu­raa­vat yh­tei­set os­tos­te­le­vi­sio­tuo­kiot. Ra­han val­ta on läsnä jat­ku­vas­ti. Tie­to­ko­neen saa­pu­mi­nen ta­lou­teen muut­taa myös ra­han­kier­toa.
Per­cy Ad­lon käyttää äk­ki­pi­kais­ta ja yllä­tyk­sel­listä dia­lo­gia, vah­vas­ti oma­peräi­nen ulo­san­ti ko­ros­tuu ylioh­jat­tu­na. Ku­va­kul­mil­la ja pu­vus­tuk­sel­la­kin to­teu­te­taan ko­kei­lu­ja. Mie­li­puo­li­suu­teen as­ti yltävä pa­ket­ti kel­paa enemmän vaa­ti­vil­le­kin, pai­nos­ta­va tun­nel­ma tu­lee sak­sa­lai­suu­den mu­ka­na. Ame­rik­ka­lais­ta luot­to­kort­ti­hel­vet­tiä her­ja­taan huo­lel­li­ses­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Kasarifilmikopioksi varsin kelvollinen. Tummasävyinen, valaistuksen omalaatuisuus ja epärealistiset värit tuovat oman lisänsä. Äänekäs ja lempeä mono. Ei ekstroja. (VA)
25/10/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy