Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Titanic: Blood & Steel

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2012Kesto: 720 minuuttia
Julkaisija: Soul MediaKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165324123

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ti­ta­ni­cia ra­ken­ta­val­le te­la­kal­le si­joit­tu­va mi­ni­sar­ja seu­raa lai­van tai­val­ta pa­pe­ril­ta neit­syt­mat­kal­leen, mut­ta pääo­sas­sa ovat tek­nii­kan ja his­to­rian si­jaan il­mei­sen fik­tii­vi­set hah­mot.

Ti­ta­ni­cia ra­ken­ta­val­le te­la­kal­le si­joit­tu­va mi­ni­sar­ja seu­raa lai­van tai­val­ta pa­pe­ril­ta neit­syt­mat­kal­leen, mut­ta pääo­sas­sa ovat tek­nii­kan ja his­to­rian si­jaan il­mei­sen fik­tii­vi­set hah­mot. Lai­van­ra­ken­nus an­taa draa­mal­le mie­len­kiin­toi­set ku­lis­sit ja pai­koin ki­vas­ti lisä­maus­tet­ta mm. teräk­sen tes­tai­lun, ki­vi­hii­len et­sinnän ja työ­voi­man sump­lin­nan kaut­ta. Lo­pul­ta tässä on kui­ten­kin yhtä pal­jon lai­van­ra­ken­nus­ta kuin val­mis­ta­lon os­ta­mi­ses­sa ta­lon­ra­ken­nus­ta.
Kaik­kien Ti­ta­ni­cin tek­nii­kaa ja koh­ta­lon­het­kiä ruo­ti­vien do­ku­ment­tien jäl­keen ker­ron­nan draa­ma­hen­ki­syys pistää silmään, mut­ta ei huo­nol­la ta­val­la. Näyt­te­lijä­kaar­ti on sym­paat­ti­nen, hah­mot on luo­tu jou­he­vas­ti ja pe­rio­di­puit­teet osaa­vas­ti. Draa­man kou­ke­rot ovat osin ajat­to­man yleispä­te­viä juon­tei­ta kil­pa­ko­si­jois­ta juo­nit­te­luun, mut­ta yk­si­tyis­koh­dat am­men­ta­vat pal­kit­se­vas­ti ajas­taan.
Mi­ni­sar­jan 12 osaa on tal­tioi­tu neljäl­le le­vyl­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Sarjan monikansallinen tv-tausta näkyy näyttelijävalinnoissa, joista osa vaatii hienoista totuttelua ulosannin odotusten suhteen, mutta kokonaisuus toimii lopulta mainiosti. Muutamat trikkikuvat on tehty pätevästi, mutta laivan puitteilla ei mässäillä. Puvustus ja katukuva maistuvat niin ikään periodiuskottavilta. Ekstraton. (IJ)
21/09/2015

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy