Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pirates of the Caribbean – Mustan Helmen kirous - Collector’s Edition

Pirates of the Caribbean – The Curse of the Black Pearl 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 137 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: DTS6.1ES
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 106805EAN: 7393834381302

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Van­ha­na­jan seik­kai­lu siir­tyi ny­kya­jan tek­nii­kal­la näyttäväk­si pseu­do-s­pek­taak­ke­lik­si.

Van­ha­na­jan seik­kai­lu siir­tyi ny­kya­jan tek­nii­kal­la näyttäväk­si pseu­do-s­pek­taak­ke­lik­si. Pelkkä kiil­to­ku­va väl­tetään yllättävän per­soo­nal­li­sel­la kä­si­kir­joi­tuk­sel­la ja koh­tuul­li­sen on­nis­tu­neil­la roo­li­mie­hi­tyk­sillä. Vai­kein osa, huu­mo­ri, hoi­tuu sa­mal­la su­ju­vas­ti. Ru­mat ja li­kai­set roo­lit (John­ny Depp ja Geoff­rey Rush oi­keas­taan pää­pa­ri­na) on­nis­tu­vat par­hai­ten, kau­niit ja nuo­ret (Or­lan­do Boom ja Kei­ra Knight­ley) pal­jon vä­rittömäm­min. Jo­pa sa­na­lei­kit toi­mi­vat tuo­reel­la ta­val­la. Ja mikä pa­ras­ta, brit­tien lop­pu­mat­to­mas­ta ar­ro­gans­sis­ta tehdään pi­laa. Eipä us­koi­si Jer­ry Bruck­hei­me­rin tuo­tan­nok­si.

Kuva & ääni

Tarjoaa audiovisuaalista säihkettä koko rahan edestä. Virheetön kuva. Luulisi, että elokuvan visuaalisin osa, luurankomiehet, olisi jo Harryhausen-elokuvien jälkeen tarpeeksi monta kertaa kaluttu. Silti tehosteet toimivat. Kaksi elävää ja iskevää ääniraitaa, mutta äänenpaino on aika rasittavaa. Kahdella levyllä.

Ekstrat

Ekstroihin on tallennettu kolme kommenttiraitaa, 38+21 min. dokumentit, kolme päiväkirjaa, interaktiivinen merirosvohistoriikki, 3 min. epäonnistuneita kohtauksia, 19 min. poistettuja kohtauksia (19 kpl kaikkiaan), kuvagalleria, 18 min. Disney Pirates –dokumenttia (mukana itse Disney) ja Moonlight Serenade –kohtauksen tarkastelua eri tekovaiheissa. DVD-ROM-osiossa on poikkeuksellisen paljon ekstroja, mm. käsikirjoituksen selailu on mahdollista. 12 sivun triviavihko. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy