Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Tappava ase - 1. kausi

Lethal Weapon - 1. kausi 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016-2017Kesto: 789 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112739737

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

TV-­saip­puan muo­toon sor­vat­tu ver­sio Mel Gib­so­nin ja Dan­ny Glo­ve­rin täh­dittämästä pie­ni­muo­toi­ses­ta elo­ku­vak­las­si­kos­ta.

TV-saip­puan muo­toon sor­vat­tu ver­sio Mel Gib­so­nin ja Dan­ny Glo­ve­rin täh­dittämästä pie­ni­muo­toi­ses­ta elo­ku­vak­las­si­kos­ta. Ote on peh­moi­nen ja run­sas toi­min­ta puh­das­ta vaah­to­kark­kia, mut­ta ajan­tap­po­veh­keenä tämä on pie­nen pyhäinhäväis­tyk­sen tai ri­ke­sa­kon ta­soa.
Da­mon Wayans ot­taa Dan­ny Glo­ve­rin roo­lin ver­rat­tain särmäkkääs­ti, mut­ta Clay­ne Craw­ford jää aut­ta­mat­ta val­juk­si ava­ta­rik­si angs­ti­sen räjäh­dys­herkäl­le Mel Gib­so­nil­le. Toi­min­nan vas­ta­pai­no­na on niin ikään nons­top­pi­na vir­taa­va puul­ja­ka­vit­sien ki­ma­ra, mut­ta yh­dis­telmä ei toi­mi eri­tyi­sen luon­te­vas­ti.
Bok­si sisältää sar­jan en­simmäi­sen tuo­tan­to­kau­den kol­mel­la le­vyllä. Sar­jan toi­nen kau­si on par­hail­laan TV-kier­rok­sel­la ko­ti­maas­saan Yh­dys­val­lois­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Ilahduttavan avarasti kuvattu sarja tuntuu hyödyntävän oikeita kuvauspaikkoja sekametelisopan taustalla. Ääniraita pumppaa musiikin dialogin päälle ja pitää nalliräiskinnän tiheänä. Ekstroissa sensuroimaton piloottijakso, kooste, poistettuja kohtauksia ja mokia. Leikkaamaton pilootti-jakson versio lisää ilmeisesti pari riviä dialogia TV:ssä nähtyyn jaksoon verrattuna. (IJ)
12/10/2017

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy