Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Bodyguard

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew Metronome) ellei toisin mainita.

Elokuva

Las­kel­moi­vaa, mut­ta suo­sit­tua ro­mant­tis­ta viih­dettä.

Las­kel­moi­vaa, mut­ta suo­sit­tua ro­mant­tis­ta viih­dettä. Jo­pa rank­ka elo­ku­va, sillä he eivät saa toi­siaan.
On van­hen­tu­nut, kos­ka Ke­vin Cost­ne­rin ja Whit­ney Hous­to­nin täh­ti on las­ke­nut jo­ko epäon­nis­tu­nei­den pro­jek­tien tai yk­si­tyi­selämän on­gel­mien ta­kia. Mut­ta vuon­na 1992 tämä oli iso hit­ti, eikä vä­hi­ten suo­si­tun mu­siik­kin­sa vuok­si.
E­lo­ku­vaa aut­taa se, että kä­si­kir­joi­tuk­ses­ta vas­ta­si Law­ren­ce Kas­dan. Bo­dy­guard on mie­hen en­simmäi­siä kässä­reitä ja muis­tut­taa ase­tel­mal­taan Pe­ter Ya­te­sin v. 1968 hit­tiä Bul­litt. Kas­dan kir­joit­ti­kin roo­lia alun­pe­rin Ste­ve Mc­Quee­nil­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Elokuvan kuvallinen ilmaisu on rehevä. Kuva on kuitenkin kohtuullisen rakeinen, tahattomasti tai ei. Ekstroina biografiat ja kaksi faktaruutua. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy