Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Looney Tunes taas kehissä

Looney Tunes: Back in Action 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.41
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 107687EAN: 7321944288044

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pörs­si­kurs­sien jul­mat lait määräävät Re­pe Sor­san ulos War­ner-­vel­jes­ten stu­dioil­ta.

Pörs­si­kurs­sien jul­mat lait määräävät Re­pe Sor­san ulos War­ner-vel­jes­ten stu­dioil­ta. Ni­men käyttöoi­keus me­nee sa­man tien. Re­pe syök­syy ystävänsä Väis­kin kans­sa va­koi­lun ja sa­la­liit­to­jen kes­kel­le Las Ve­ga­siin ja Pa­rii­siin. Haus­ka elo­ku­va yh­distää ani­maa­tio­hah­mot ja elävät näyt­te­lijät. Tämä ei ole sinänsä uut­ta, mut­ta po­pu­laa­ri- ja vä­hemmän kor­keam­man­kin kult­tuu­rin tri­viaa ja sii­hen liit­tyvää me­ta­huu­mo­ria käy­tetään ve­revällä ta­val­la. Vauh­tia riittää.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas, hyvin laaja kuva ja iskevä ääniraita. Dubattu suomeksi, mutta alkuperäinenkin löytyy. Ekstroihin on tallennettu Maantiekiitäjä-jakso ”Ihmemaa Oih” (7 min.), 9+7 min. dokumentit, 11 min. ennen näkemättömiä kohtauksia ja trailereita. Mukana on myös piilotettu ohjelma. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy