Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pääosassa Pancho Villa

And Starring Pancho As Himself 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 111716EAN: 7321944252809

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

H­BO:n tuot­ta­ma, to­si­poh­jai­nen ku­vaus mek­si­ko­lai­ses­ta ka­pi­nal­lis­joh­ta­jas­ta Panc­ho Vil­las­ta, jo­ka ase­ra­ho­jen ja ame­rik­ka­lai­sen yleisön hyväk­synnän toi­vos­sa kut­sui elo­ku­va­ka­me­rat mu­kaan tais­te­lu­kentäl­le.

H­BO:n tuot­ta­ma, to­si­poh­jai­nen ku­vaus mek­si­ko­lai­ses­ta ka­pi­nal­lis­joh­ta­jas­ta Panc­ho Vil­las­ta (An­to­nio Ban­de­ras), jo­ka ase­ra­ho­jen ja ame­rik­ka­lai­sen yleisön hyväk­synnän toi­vos­sa kut­sui elo­ku­va­ka­me­rat mu­kaan tais­te­lu­kentäl­le. Vä­ki­val­ta on esi­tet­ty peh­meäs­ti, mut­ta kä­si­kir­joi­tus on dia­lo­gia myö­ten kir­joi­tet­tu niin na­pa­kas­ti, et­tei ko­ko­nai­suut­ta voi hauk­kua peh­mok­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä, miellyttävän tarkka ja väritoistoltaan hallittu kuva. Ainoastaan joissakin taistelukohtauksissa on havaittavissa hetkittäistä blokkiintumista, mutta tähänkään ei silmä tartu ellei erityisesti etsi. Hillitty ääniraita toimii niin dialogin kuin musiikinkin osalta, ja vaikka tehosteiden saralla ei elämyksiä koetakaan, on äänimaailma myös siltä osin toimiva. Myös tilakuvaa luodaan maltillisesti. Ekstroissa pelkkä making of (5 min.), joten etenkin jenkkiversion ohjaajan kommenttiraitaa jää kaipaamaan. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy