Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mafia!

Jane Austenin mafia 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.0
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

A.k.a. Ja­ne Aus­ten‘s Ma­fia.

A.k.a. Ja­ne Aus­ten‘s Ma­fia. Kum­mi­setä, Ka­si­no, Ju­ras­sic Park, Tap­pa­ja­hai, E.T., Ta­kaa-a­jet­tu, Pa­luu Api­noi­den Pla­nee­tal­le ja mo­ni muu elo­ku­va saa­vat kyy­tiä. Päätöntä huu­mo­ria, jo­ka vaa­tii sa­man­lais­ta asen­net­ta kat­so­jal­ta. Ai­heut­taa muu­ta­man hal­lit­se­mat­to­man pyrskäh­dyk­sen. Osaa vit­seistä on vai­kea kääntää kun­nol­la suo­mek­si, mut­ta ei tämä ihan ben­ny­hil­liä ole. Elo­ku­va on ly­hyt, mikä ilah­dut­taa työk­seen elo­ku­via kat­so­via. Elo­ku­va­his­to­rian par­hai­ta lop­pu­teks­tejä, mm. ho­ros­koop­pi: Kat­sot tänään elo­ku­van!

Kuva, ääni & ekstrat

Tekniseltä tarjonnaltaan keskitasoa. Ei ekstroja.(PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy