Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

A Good Year - mainio vuosi

A Good Year 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 203409EAN: 6438044105759

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ont­to ih­mi­sen kuo­ri, lon­too­lai­nen pörs­si­mek­la­ri pa­laa setänsä kuol­tua lap­suu­ten­sa vii­ni­ti­lal­le Rans­kaan.

Ont­to ih­mi­sen kuo­ri, lon­too­lai­nen pörs­si­mek­la­ri (Rus­sell Crowe) pa­laa setänsä kuol­tua lap­suu­ten­sa vii­ni­ti­lal­le Rans­kaan. Pa­luu maal­le pistää asiat vä­hi­tel­len oi­keaan pers­pek­tii­viin, eikä Lon­toos­sa hi­taas­ti ki­ris­tyvä hirt­to­sil­muk­ka­kaan pai­na uu­des­taan löy­de­tyn elämä­ni­lon nou­su­hu­ma­laa. Elo­kui­sen heh­keä, upean not­kea ja ai­to elo­ku­va, jo­ka jättää elämän­myön­tei­sen jäl­ki­maun. Mai­nio han­kin­ta.

Kuva & ääni

Kuva on miellyttävän yksityiskohtainen ja levollinen, vaikka kummallakaan saralla ei korkeimmille pistesijoille ylletä. Ääniraita toistaa dialogin moitteitta, elävöittää tapahtumia pirteillä musiikkivalinnoilla (mm. Alizée) ja levittäytyy myös hillitysti tilaan.

Ekstrat

Ekstrojen keskeisintä antia edustaa ohjaajan ja käsikirjoittaja Marc Kleinin kommentteja ja making of -videopätkiä yhdistelevä kommenttiraita, joka osoittautuu hivenen sekavavaksi mutta yhtäkaikki mielenkiintoiseksi vyhdiksi taustatietoa elokuvan synnystä. Kommenttiraidan videoklipit (40 min.) voi katsoa myös erikseen, mutta kommentteja ei voi kuunnella ilman videoklippejä. Lisäksi mukana on ohjaajan ja Crowen lyhyt promo (2 min.), kaksi traileria ja kolme Crowen musiikkivideota. Ekstrat on tekstitetty suomeksi. (IJ)
24/03/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy