Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Biker Boyz

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 107201EAN: 5050583002033

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Fast and the Fu­rious -­hen­gessä teh­ty prätkä­lef­fa, jo­ka hölmöstä ni­mestään huo­li­mat­ta on­nis­tuu ole­maan sekä näyttävä että ta­ri­nal­taan su­ju­va.

Fast and the Fu­rious -hen­gessä teh­ty prätkä­lef­fa, jo­ka hölmöstä ni­mestään huo­li­mat­ta on­nis­tuu ole­maan sekä näyttävä että ta­ri­nal­taan su­ju­va. Jätkät ovat hul­lu­ja, tytöt kis­so­ja ja ko­neet no­pei­ta ku­ten asiaan kuu­luu­kin. Tun­tuu mel­kein us­kot­ta­val­ta, että elo­ku­van hah­mot eläi­sivät sa­maan ta­paan myös sen ul­ko­puo­lel­la. Il­luu­sio ei ole täy­del­li­nen, mut­ta oi­kei­den moot­to­ri­pyörä­ker­ho­jen osal­lis­tu­mi­sen kaut­ta lop­pu­tu­los on vä­hemmän kei­no­te­koi­nen kun odot­taa oli­si so­pi­nut. Ai­dot pyörä­hul­lut myös te­kevät osan tem­puis­ta, eikä tie­to­ko­net­ta te­kijöi­den mu­kaan ole käy­tet­ty lain­kaan.
Hyvä, tum­masä­vyi­nen, vä­rikäs ja kii­tettävän tark­ka ku­va. Yhtä­lail­la häi­riötön ää­ni­rai­ta on ti­la­va ja ajoit­tain myös jy­kevä, ku­ten ai­he­pii­ri edel­lyttää. Ekst­rois­sa koh­ta­lai­nen ma­king of, poik­keuk­sel­li­sen mie­len­kiin­toi­sia — ja hyvä­laa­tui­sia — pois­tet­tu­ja koh­tauk­sia ja ku­va­gal­le­ria. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy