Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

(John Carpenter's) Ghosts of Mars

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2001Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: Dolby True-HD 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 103211EAN: 5051160246475

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tu­le­vai­suu­den Mar­sis­sa kai­vos­työläi­set herättävät van­hat pu­nai­sen pla­nee­tan val­tiaat uu­des­taan hen­kiin.

Tu­le­vai­suu­den Mar­sis­sa kai­vos­työläi­set herättävät van­hat pu­nai­sen pla­nee­tan val­tiaat uu­des­taan hen­kiin. Pan­do­ran li­pas au­keaa, mut­ta kat­so­ja ei liiem­min jak­sa in­nos­tua mo­neen ker­taan näh­dystä kei­tok­ses­ta. Yk­si kaik­kien ai­ko­jen huo­noim­pia sci­fi-e­lo­ku­via tämä var­mas­ti­kin on, mut­ta jos tätä ver­taa Alien­sin si­jaan tyy­pil­li­seen vi­deo­viih­dyk­kee­seen niin lip­pu lie­huu kor­keal­la. Blu-Rayn myötä elo­ku­va on myös saa­nut uu­den ehom­man kuo­sin, jo­ka se­kin puol­taa osit­tai­sen ar­mah­duk­sen myöntä­mistä.

Kuva & ääni

Pääosin erinomaisen terävä, levollinen ja väritoistoltaan luonteva kuva toistaa ihohuokoset ja vaatetuksen yksityiskohdat hienosti kavaltamatta kuitenkaan lavasteiden tai pienoismallien keinotekoisuutta. Toisin sanoen, juuri yksityiskohtaisemmalta jälki ei voisi näyttää rikkomatta illuusiota. Ääniraita häärii tilassa ahkerasti, eikä huminan, sirityksen ja monenlaisten yksinkertaisten säikyttelyäänien täyttämä äänimaailma ole hullumpi.

Ekstrat

Ekstroissa ohjaajan ja pääosan Natasha Henstridgen rento kommenttiraita, videopäiväkirja (17 min.) sekä juontamattomat koosteet tehosteista (7 min.) ja musiikkiraidan luomisesta (6 min.). Ekstroja ei ole tekstitetty suomeksi. (IJ/PS)
29/04/2009
29/04/2009
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy