Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Mallioppilas

Apt Pupil 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

S­tep­hen Kin­gin pie­nois­ro­maa­niin pe­rus­tu­va tril­le­ri po­jas­ta, jo­ka bon­gaa lä­hiöstään maan al­le ka­don­neen nat­si­so­ta­ri­kol­li­sen ja ki­ristää tätä ta­ri­noi­maan ko­ke­muk­sis­taan.

S­tep­hen Kin­gin pie­nois­ro­maa­niin pe­rus­tu­va tril­le­ri po­jas­ta (B­rad Renf­ro), jo­ka bon­gaa lä­hiöstään maan al­le ka­don­neen nat­si­so­ta­ri­kol­li­sen (Ian Mc­Kel­len) ja ki­ristää tätä ta­ri­noi­maan ko­ke­muk­sis­taan. Vi­ra­no­mais­ten pe­los­sa van­hus alis­tuu ja poi­ka saa tah­ton­sa lä­pi, mut­ta lop­pu­tu­los vain ei tai­da­kaan ol­la oi­kein mie­lei­nen.
E­lo­ku­va läh­tee liik­keel­le mie­len­kiin­toi­sel­la ase­tel­mal­la, mut­ta ei var­si­nai­ses­ti ke­hi­ty mi­hinkään suun­taan. Ei mi­tenkään huo­no elo­ku­va, mut­ta tril­le­rinä lu­vat­to­man vai­su.

Kuva, ääni & ekstrat

Kohtalainen kuva ja ääniraita. Levyllä 7 minuutin dokumentti, traileri (1,85:1/DD5.1) ja filmografioita. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy