Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

X-Men

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mar­vel-­san­ka­rit ovat jää­neet hie­man vie­raik­si Hämmäs­tyttävää Hämähäk­kiä lu­kuun ot­ta­mat­ta.

Mar­vel-san­ka­rit ovat jää­neet hie­man vie­raik­si Hämmäs­tyttävää Hämähäk­kiä lu­kuun ot­ta­mat­ta. X-Men on­nis­tui­kin yllättämään.
Mu­tant­ti-ih­mi­set Wol­fe­ri­ne, Ro­gue, Storm, Cyc­lops, Mag­ne­to ja Sab­re­tooth ovat vi­reitä hah­mo­ja.Tämä ei yritä ol­la enempää kuin rah­keis­sa on va­raa. Elo­ku­va al­kaa lu­paus­ta herättäväs­ti mer­kil­li­sellä ta­pah­tu­mal­la puo­la­lai­sel­la kes­ki­tys­lei­rillä. ”T­hat’s a sen­se of won­der”, sa­noi­si Ray Brad­bu­ry.

Kuva, ääni & ekstrat

Huippukuva, modernin iskevä ääniraita. Ääniefektit ovat upeita, parhaita tässä bisneksessä. Toimintaa on 10 minuuttia enemmän kuin teatteriversiossa. Panavision-kuva oli alunperin teatterissa 2.39:1. Ekstroissa still-kuvat, trailerit, ohjaajan haastattelu ja Hugh Jackmanin testikuvaus, kuten R1-versiossakin. Lisäksi mukana on kuusi poistettua kohtausta, kahden kohtauksen storyboardit, The Mutant Watch- ja Spiderman Blooper -koosteet sekä kuvia kuudesta hylätystä hahmosta. Pääsiäismuna: Hämähäkkimies loikkaa kohtaukseen ja kertoo olevansa väärässä elokuvassa. (PS/IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy