Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Rampage - Big Meets Bigger

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2018Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112744656

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kaik­ki­voi­pa il­keä kor­po­raa­tio luo ava­ruu­den hil­jai­suu­des­sa uu­den gee­ni­muun­te­lumönjän, jo­ka maa­pal­lol­le saa­pues­saan pai­sut­taa vil­lieläi­mistä mie­li­puo­li­sia tap­po­ko­nei­ta.

Kaik­ki­voi­pa il­keä kor­po­raa­tio luo ava­ruu­den hil­jai­suu­des­sa uu­den gee­ni­muun­te­lumönjän, jo­ka maa­pal­lol­le saa­pues­saan pai­sut­taa vil­lieläi­mistä mie­li­puo­li­sia tap­po­ko­nei­ta. Dway­ne ”T­he Rock” John­son on pri­ma­to­lo­gi, jo­ka ryh­tyy pe­las­ta­maan maail­maa yhtä­lail­la rak­kau­des­ta eläin- kuin ih­mis­kun­taa koh­taan. Pitkän CV:n omaa­va ka­ve­ri ei ole ai­van kä­detön it­sekään.
C­RISPR-gee­ni­muun­te­lu­tek­nii­kas­ta in­noi­tuk­sen­sa nap­paa­va suo­ra­vii­vai­nen ry­mis­te­ly tietää kan­ta­van­sa ke­vyttä kat­taus­ta eikä yritä lii­ko­ja vä­hillä ai­vo­so­luil­laan. Me­no on me­nevää ja ko­miik­ka one­li­ne­rei­ta myö­ten an­teek­sian­net­ta­vaa, jo­ten pop­cor­nin kyy­ti­poi­ka­na tämä on kel­po vat­kain.

Kuva, ääni & ekstrat

3.4K:na kuvattu ja 2K:na masteroitu kuva näyttää filmimäisen rakeiselta, mutta HD-mittapuulla terävältä. Jälki tuntuu hitusen yliterävöitetultä ja keinotekoiselta, mutta yhtä kaikki mielikuvituksellisen ilmeikkäältä. HDR-väritoisto ei tässä juuri poikkea tavanomaisesta HD:stä, mutta valo ja varjo ovat agressiivisemmin kohdillaan. Ääniraita tapailee katastrofielokuvan tunnelmia ja pumppaa riittävästi virtaa monsteriosioihin. 4K-levy on ekstraton. Boksin niin ikään sisältämällä HD-levyllä mm. poistettuja kohtauksia, mokia ja koosteita. (IJ)
20/08/2018

Traileri

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy