Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Rampage - Big Meets Bigger

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2018Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112744656

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kaik­ki­voi­pa il­keä kor­po­raa­tio luo ava­ruu­den hil­jai­suu­des­sa uu­den gee­ni­muun­te­lumönjän, jo­ka maa­pal­lol­le saa­pues­saan pai­sut­taa vil­lieläi­mistä mie­li­puo­li­sia tap­po­ko­nei­ta.

Kaik­ki­voi­pa il­keä kor­po­raa­tio luo ava­ruu­den hil­jai­suu­des­sa uu­den gee­ni­muun­te­lumönjän, jo­ka maa­pal­lol­le saa­pues­saan pai­sut­taa vil­lieläi­mistä mie­li­puo­li­sia tap­po­ko­nei­ta. Dway­ne ”T­he Rock” John­son on pri­ma­to­lo­gi, jo­ka ryh­tyy pe­las­ta­maan maail­maa yhtä­lail­la rak­kau­des­ta eläin- kuin ih­mis­kun­taa koh­taan. Pitkän CV:n omaa­va ka­ve­ri ei ole ai­van kä­detön it­sekään.
C­RISPR-gee­ni­muun­te­lu­tek­nii­kas­ta in­noi­tuk­sen­sa nap­paa­va suo­ra­vii­vai­nen ry­mis­te­ly tietää kan­ta­van­sa ke­vyttä kat­taus­ta eikä yritä lii­ko­ja vä­hillä ai­vo­so­luil­laan. Me­no on me­nevää ja ko­miik­ka one­li­ne­rei­ta myö­ten an­teek­sian­net­ta­vaa, jo­ten pop­cor­nin kyy­ti­poi­ka­na tämä on kel­po vat­kain.

Kuva, ääni & ekstrat

3.4K:na kuvattu ja 2K:na masteroitu kuva näyttää filmimäisen rakeiselta, mutta HD-mittapuulla terävältä. Jälki tuntuu hitusen yliterävöitetultä ja keinotekoiselta, mutta yhtä kaikki mielikuvituksellisen ilmeikkäältä. HDR-väritoisto ei tässä juuri poikkea tavanomaisesta HD:stä, mutta valo ja varjo ovat agressiivisemmin kohdillaan. Ääniraita tapailee katastrofielokuvan tunnelmia ja pumppaa riittävästi virtaa monsteriosioihin. 4K-levy on ekstraton. Boksin niin ikään sisältämällä HD-levyllä mm. poistettuja kohtauksia, mokia ja koosteita. (IJ)
20/08/2018

Traileri

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy