Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

TMNT - Teenage Mutant Ninja Turtles

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2007Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 204515EAN: 5708758672672

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ta­ka­vuo­sien las­ten san­ka­rit, tei­ni-ikäi­set mu­tant­ti­nin­ja­kil­pi­kon­nat jat­ka­vat seik­kai­lu­jaan tek­ni­ses­ti kun­nian­hi­moi­se­na tie­to­ko­nea­ni­maa­tio­na.

Ta­ka­vuo­sien las­ten san­ka­rit, tei­ni-ikäi­set mu­tant­ti­nin­ja­kil­pi­kon­nat jat­ka­vat seik­kai­lu­jaan tek­ni­ses­ti kun­nian­hi­moi­se­na tie­to­ko­nea­ni­maa­tio­na. Ka­me­ra kiep­puu kuin pyör­re­myrs­ky New Yor­kin kat­to­jen yllä tai Jac­kie Chan vas­taan­tu­le­vas­ta au­kos­ta seu­raa­vaan, mut­ta it­se ta­ri­na ei päätä hui­maa. Nyt kilp­pa­rei­den täy­tyy koo­ta ri­vinsä estääk­seen rik­kas­ta lii­ke­miestä ja tämän tu­han­sia vuo­sia van­haa ki­viar­mei­jaa val­loit­ta­mas­ta maail­maa.

Kuva, ääni & ekstrat

Tyylikäs, terävä ja rikkaissa värisävyissä kylpevä kuva toistaa sulavaliikkeisen tietokoneanimaation moitteitta. Ääniraita on tarjolla sekä englanniksi että asiallisena suomenkielisenä dubbina, molemmat Dolby Digital 5.1 -muodossa. Sisällöllisesti ääniraita luo asiallisen tilavan, virikkeellisen ja musiikiltaan mahtipontisen äänimaailman. Subbarille ja takakanaville riittää toistettavaa. Elokuvaa ei ole tekstitetty. Ekstraton. (IJ)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy