Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

TMNT - Teenage Mutant Ninja Turtles

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2007Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 204515EAN: 5708758672672

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ta­ka­vuo­sien las­ten san­ka­rit, tei­ni-ikäi­set mu­tant­ti­nin­ja­kil­pi­kon­nat jat­ka­vat seik­kai­lu­jaan tek­ni­ses­ti kun­nian­hi­moi­se­na tie­to­ko­nea­ni­maa­tio­na.

Ta­ka­vuo­sien las­ten san­ka­rit, tei­ni-ikäi­set mu­tant­ti­nin­ja­kil­pi­kon­nat jat­ka­vat seik­kai­lu­jaan tek­ni­ses­ti kun­nian­hi­moi­se­na tie­to­ko­nea­ni­maa­tio­na. Ka­me­ra kiep­puu kuin pyör­re­myrs­ky New Yor­kin kat­to­jen yllä tai Jac­kie Chan vas­taan­tu­le­vas­ta au­kos­ta seu­raa­vaan, mut­ta it­se ta­ri­na ei päätä hui­maa. Nyt kilp­pa­rei­den täy­tyy koo­ta ri­vinsä estääk­seen rik­kas­ta lii­ke­miestä ja tämän tu­han­sia vuo­sia van­haa ki­viar­mei­jaa val­loit­ta­mas­ta maail­maa.

Kuva, ääni & ekstrat

Tyylikäs, terävä ja rikkaissa värisävyissä kylpevä kuva toistaa sulavaliikkeisen tietokoneanimaation moitteitta. Ääniraita on tarjolla sekä englanniksi että asiallisena suomenkielisenä dubbina, molemmat Dolby Digital 5.1 -muodossa. Sisällöllisesti ääniraita luo asiallisen tilavan, virikkeellisen ja musiikiltaan mahtipontisen äänimaailman. Subbarille ja takakanaville riittää toistettavaa. Elokuvaa ei ole tekstitetty. Ekstraton. (IJ)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy