Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Wizard of Lies

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2017Kesto: 132 minuuttia
Julkaisija: HBOKuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112741129

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

H­BO:n tuot­ta­ma dra­ma­ti­soin­ti Ber­nie Ma­dof­fin pon­zi-­hui­jauk­sen jäl­ki­mai­nin­geis­ta.

H­BO:n tuot­ta­ma dra­ma­ti­soin­ti Ber­nie Ma­dof­fin pon­zi-hui­jauk­sen jäl­ki­mai­nin­geis­ta.
Synkkä ta­ri­na pur­kau­tuu ele­gan­tis­ti, ja hah­mot tun­tu­vat lä­peensä us­kot­ta­vil­ta, vaik­ka eivät ai­na ih­mi­siltä. Ro­bert De Ni­ro Ma­dof­fi­na ja Mic­hel­le Pfeif­fer tämän Ruth-vai­mo­na ovat kylmäävä pa­ri, joi­den ympä­rillä maail­ma va­joaa vä­hi­tel­len mus­taan auk­koon to­tuu­den pal­jas­tues­sa. Myös Ma­dof­fin oi­keaa kättä, Frank Di­Pas­cal­lia, näyt­te­levä Hank Aza­ria te­kee vai­kut­ta­van suo­ri­tuk­sen var­jois­sa viih­tyvänä apu­ri­na.
E­lo­ku­va an­taa ku­van, että Ma­doff kylläs­tyi kah­den vuo­si­kym­me­nen ajan pyö­rittämäänsä pon­zi-hui­jauk­seen ja pääs­ti kä­det ir­ti ra­tis­ta — il­man tätä hui­jaus oli­si voi­nut jat­kua vielä pi­dempään. Hui­jauk­sen laa­ja vai­ku­tus jää tässä pin­ta­hi­pai­sun ta­sol­le, mut­ta is­ku Ma­dof­fien per­he­pii­rissä tun­tuu sitä­kin tiu­kem­min — jäy­kistä po­ke­reis­ta huo­li­mat­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. Ekstroissa tekijöiden haastatteluista koostuva making of (8 min.). (IJ)
25/10/2017

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy