Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Soylent Green

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1973Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 7321900650526

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­ry Har­ri­son sci­fi-­ro­maa­nin Ma­ke Room!

Har­ry Har­ri­son sci­fi-ro­maa­nin Ma­ke Room! Ma­ke Room! kuu­lui­sa fil­ma­ti­soin­ti, ai­koi­naan suo­mek­si Maail­ma vuon­na 2o22, on al­ka­nut elää omaa elämäänsä var­sin­kin Matt Groe­nin­gin an­sios­ta, jo­ten edes lap­sil­le ei ole mikään yllä­tys, mistä vuon­na 2022 tehdään ih­mi­sil­le ruo­kaa. Charl­ton Hes­to­nil­le sii­hen ku­luu noin puo­li­tois­ta tun­tia, mistä on usein oh­jaa­ja­kon­ka­ri Ric­hard Fleisc­he­rin elo­ku­vaa pil­kat­tu. Tämä ei kui­ten­kaan estä naut­ti­mas­ta ajan pa­ti­nas­ta. Jo­ka ta­pauk­ses­sa tämä teh­tiin en­nen kuin kas­vi­huo­neil­milöstä, to­fus­ta ja elävästä ra­vin­nos­ta alet­tiin kes­kus­tel­la kah­vipöy­dissä.
Huo­maa 1960-lu­vun bond­mai­nen Tar­zan, Mi­ke Hen­ry, pie­nessä si­vuo­sas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Jopa yllättävänkin katsottava kuva. Toki rakeisuutta, hailakoita värejä ja pehmeyttä löytyy, mutta ykistyiskohdat pysyvät aika mukavasti kurissa. Ruotsalainen R2-levy ei sisällä teksitystä suomeksi, mutta englannillakin pärjää sujuvasti. Ekstroissa 15 min. dokumentit ja traileri. (PS)
05/04/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy