Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Villit vuodet

Big Wednesday 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ku­kaan ei surf­faa ikui­ses­ti.

Ku­kaan ei surf­faa ikui­ses­ti. John Mi­liuk­sen nos­tal­giat­rip­pi 1960-lu­vun alun surf­fi­pum­mien maail­mas­ta ai­na 1970-lu­vun tyh­jyy­teen.
Ei tar­joa juu­ri­kaan kum­mois­ta prob­le­ma­tiik­kaa, mitä nyt va­pai­ta ran­to­ja val­la­taan vah­dit­ta­vik­si ja osa nuo­ris­ta jou­tuu Viet­na­miin.
Oh­jaa­ja käy ca­meo­na kaup­paa­mas­sa ma­ri­hua­naa. Pik­ku­roo­leis­sa mie­len­kiin­toi­sia kas­vo­ja: Ro­bert Eng­lund ja Dal­las-sar­jas­ta tut­tu Ste­ve Ka­na­ly.

Kuva, ääni & ekstrat

Surffikuvat näyttävät upeilta, mutta sisäkohtauksia rasittaa rakeisuus. Keskitason ääniraita. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, 15 min. dokumentti ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy