Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Resurrecting the Champ - pelastakaa mestari

Resurrecting the Champ 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 206798  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kes­kin­ker­tai­suu­des­sa py­ris­te­levä ur­hei­lu­toi­mit­ta­ja löytää maail­man unoh­ta­man en­ti­sen nyrk­kei­ly­lu­pauk­sen ko­dit­to­ma­na Den­ve­rin ka­duil­ta ja nä­kee Pu­lit­zer-­ti­lai­suu­ten­sa tul­leen.

Kes­kin­ker­tai­suu­des­sa py­ris­te­levä ur­hei­lu­toi­mit­ta­ja (Josh Hart­nett) löytää maail­man unoh­ta­man en­ti­sen nyrk­kei­ly­lu­pauk­sen (Sa­muel L. Jack­son) ko­dit­to­ma­na Den­ve­rin ka­duil­ta ja nä­kee Pu­lit­zer-ti­lai­suu­ten­sa tul­leen. Pa­luu ke­hiin ei on­nek­si ole kum­mal­la­kaan ta­voit­tee­na, vaan leh­tiar­tik­ke­li, jo­ka ker­toi­si maail­mal­le hu­maa­nin kos­ket­ta­van ta­ri­nan ja pa­laut­tai­si mo­lem­mat mie­het ta­kai­sin maail­man­kar­tal­le.
Kyl­mistä lähtö­koh­dis­ta käyn­nis­tyvä ta­ri­na ei missään vai­hees­sa läm­pe­ne kos­ket­ta­vak­si draa­mak­si, mut­ta on­nis­tuu siitä huo­li­mat­ta ve­toa­maan ajat­te­le­va­na ku­vauk­se­na ul­ko­puo­li­sis­ta odo­tuk­sis­ta ja omis­ta va­lin­nois­ta nii­den edessä. Sekä Jack­son että Hart­nett suo­riu­tu­vat roo­leis­taan hie­nos­ti, mut­ta muu­toin­kin hah­mois­ta tun­tuu löy­tyvän kes­kimääräistä enemmän li­haa.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä, levollinen ja väritoistoltaan kaunis, mutta hivenen pehmeä kuva. Ääniraita on sisällöllisesti hillitty, mutta teknisesti kaikilta osin moitteeton. Tarjolla on normidolbyn lisäksi myös 5.1-kanavainen DTS. Ekstraton. (IJ)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy