Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Harvardin varkaat

Stealing Harvard 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 82 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 106287EAN: 6438044000351

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­vo­vai­mo ha­luaa ta­lon ja si­sa­ren­tyttö Har­var­diin, jo­ten Ja­son Leen ei au­ta kuin li­vetä kai­dal­ta tieltä koo­tak­seen tar­vit­ta­vat ra­hat.

A­vo­vai­mo ha­luaa ta­lon ja si­sa­ren­tyttö Har­var­diin, jo­ten Ja­son Leen ei au­ta kuin li­vetä kai­dal­ta tieltä koo­tak­seen tar­vit­ta­vat ra­hat. Tom Green yrittää haus­kuut­taa kli­sei­senä luu­se­ri-hes­su­na, mut­ta lop­pu­tu­los on enintään no­lo. Sa­tur­day Night Li­ve -ko­me­dia Su­pers­ta­rin oh­jaa­jal­ta, jon­ka ni­mi toi­mi­koon va­roi­tuk­se­na tästä eteenpäin.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on ilmeeltään valjun vivahteeton, mutta käytännössä kuitenkin miellyttävän tarkka ja rauhallinen - ajoittain havaittavasta lievästä reunavärinästä huolimatta. Sisällöllisesti vaatimattoman keskinkertainen ääniraita on teknisesti hyvä, joskin tilakuvaltaan vain hieman keskikanavaa laajempi. Tekstitetyissä ekstroissa poistettuja kohtauksia (12 min.) ja traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy