Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tyttö ja helmikorvakoru

Girl with a Pearl Earring 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 108425EAN: 6438044023251

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Yk­si vai­kut­ta­va maa­laus voi ol­la pe­rus­ta hyväl­le elo­ku­val­le hie­man sa­maan ta­paan kuin Jo­sep­hi­ne Teyn dek­ka­ris­sa Ajan tytär tai jos­sain Hai­ner Mül­le­rin näy­telmässä, jo­ka pe­rus­tuu yh­teen va­lo­ku­vaan.

Yk­si vai­kut­ta­va maa­laus (Tyttö ja tur­baa­ni, n. 1665) voi ol­la pe­rus­ta hyväl­le elo­ku­val­le hie­man sa­maan ta­paan kuin Jo­sep­hi­ne Teyn dek­ka­ris­sa Ajan tytär tai jos­sain Hai­ner Mül­le­rin näy­telmässä, jo­ka pe­rus­tuu yh­teen va­lo­ku­vaan.
F­laa­mi­lai­sis­ta nai­sis­taan tun­net­tu tai­de­maa­la­ri Jo­han­nes Ver­meer (1632-1675) saa­vut­taa uran­sa täyt­ty­myk­sen pii­ka­tytön il­mekkäi­den ja sie­luk­kai­den kas­von­piir­tei­den ins­pi­roi­ma­na.
Co­lin Firth on jäyhä it­sensä, mut­ta Scar­lett Jo­hans­son pys­tyy suo­ras­taan hui­kai­se­vaan suo­ri­tuk­seen. Juu­ri mitään ei ta­pah­du, mut­ta kat­so­ja ei pitkäs­ty.

Kuva, ääni & ekstrat

Upea kuva toistaa 1600-luvun maalaustaiteesta tutut pehmeät valot ja varjot. Välillä sitten ihmeen kohinainen. Ilmeikäs ääniraita hakee tilaa. Ekstroissa kommenttiraita, kahdeksan poistettua kohtausta kommentein, 25+14 min. dokumentit ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy