Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Grand Canyon Adventure: River at Risk - 3D

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2007Kesto: 45 minuuttia
Julkaisija: Macgillivray FilmsKuva:
1080p 1.78*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
  EAN: 5060195362005

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Macgillivray Films) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ro­bert Red­for­din löyhäs­ti juon­ta­ma do­ku­ment­ti yrittää herättää huo­mio­ta hä­lyyttäväs­ti hu­ven­neen Co­lo­ra­do-­joen ti­las­ta.

Ro­bert Red­for­din löyhäs­ti juon­ta­ma do­ku­ment­ti yrittää herättää huo­mio­ta hä­lyyttäväs­ti hu­ven­neen Co­lo­ra­do-joen ti­las­ta. Grand Ca­nyo­nin lä­pi vir­taa­va jo­ki on vuo­si­tu­han­sien ai­ka­na las­ke­nut ha­vait­ta­vas­ti huip­pu­lu­ke­mis­taan ja Hoo­ve­rin pa­don ra­ken­ta­mi­sen jäl­keen ve­simäärät joen ala­juok­sul­la ovat ti­pah­ta­neet dra­maat­ti­ses­ti. Luon­no­suo­je­luas­pek­tin ohel­la do­ku­ment­ti toi­mii myös hui­ke­na 3D-mat­ka­na yh­teen maail­man kuu­lui­sam­mis­ta luon­no­nih­meistä. Kan­jo­nia ku­va­taan ran­nal­ta, joel­ta ja il­mas­ta sikä­li näyttäväs­ti, että kat­so­jas­ta riip­puen tämän kat­so­mi­sen jäl­keen voi jo­ko ras­ti­ta yh­den koh­teen pois lis­tal­taan tai ryh­tyä nälän herät­tyä va­rai­le­maan mat­ka­lip­pu­ja.

Kuva, ääni & ekstrat

IMAX-teattereihin kuvattu dokumentti tarjoilee komeaa 3D-kuvaa myös kotiteatteriin. Alusta loppuun paikanpäällä kuvattua aineistoa pursuava teos piirtää luonnonmaisemat elävästi ja ilahduttavan terävästi. Jäsentynyt ja hallittu kuva on myös syvyysvaikutelmaltaan elämys. Kuvatun aineiston päälle efektinomaisesti muutamassa kohdassa lisätyt vesikuplat uskaltautuvat myös huomattavan kauas kuvan etupuolelle. Robert Redfordin kertojaäänen ja Dave Matthews bändin rauhallista tuotantoa hyödyntävä musiikkiraita säestää kuvaa hyvin. Ekstroissa mm. making of -dokumentti, musiikkivideo, soundtrackin näytepaloja ja luonnonsuojeluvinkkejä. Brittipainos, ei suomenkielistä tekstitystä. (IJ)
17/12/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.

Samalta ohjaajalta

Samasta kynästä

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy