Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Liisa ihmemaassa

Alice’s Adventure in Wonderland 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1972Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
  EAN: 6416548826219

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ma­te­ma­tii­kas­ta ja lo­gii­kas­ta kiin­nos­tu­neen Char­les Lu­dwid­ge Dodg­so­nin eli Lewis Car­rol­lin jo li­ki 150 vuot­ta van­ha klas­sik­ko­sa­tu on niin tut­tu dis­ney-­tuo­tan­to­na, että brit­tiläi­nen, näy­tel­ty tul­kin­ta on unoh­tu­nut li­ki tyys­tin.

Ma­te­ma­tii­kas­ta ja lo­gii­kas­ta kiin­nos­tu­neen Char­les Lu­dwid­ge Dodg­so­nin eli Lewis Car­rol­lin jo li­ki 150 vuot­ta van­ha klas­sik­ko­sa­tu on niin tut­tu dis­ney-tuo­tan­to­na, että brit­tiläi­nen, näy­tel­ty tul­kin­ta on unoh­tu­nut li­ki tyys­tin. Ver­sio kiin­nos­taa en­nen kaik­kea Pe­ter Sel­ler­sin ja Dud­ley Moo­ren roo­lien vuok­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvakohinainen, rakeinen ja printtivikainen kuva. Yksiulotteinen ääniraita. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy