Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Dogma

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.34*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hol­lywoo­dis­sa saa pil­ka­ta ka­to­lis­ta kirk­koa ja eng­lan­ti­lai­sia.

Hol­lywoo­dis­sa saa pil­ka­ta ka­to­lis­ta kirk­koa ja eng­lan­ti­lai­sia. Sil­ti ai­ka us­ka­lias teo­lo­gi­nen pa­ro­dia. Lu­ci­fer oli lan­gen­nut en­ke­li, mut­ta muis­sa­kin oli­si jor­maa. Kak­si har­hau­tu­nut­ta, psy­ko­paat­tis­ta en­ke­liä (Ben Aff­leck ja Matt Da­mon) rie­huu es­tot­to­mas­ti maan päällä ja on ai­heut­taa maail­man­lo­pun. Epä­ta­sais­ta jäl­keä.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ei ole niitä kirkkaimpia. Ääniraidassa on hyvä dynamiikka. Ekstroissa 24 min. haastatteluja ja biografiat. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Kevin Smith
Pääosissa: Ben Affleck Matt Damon
Tarina: Kevin Smith
Kuvaus: Robert D. Yeoman
Musiikki: Howard Shore

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy