Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Conan hävittäjä

Conan the Destroyer 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: JupiterKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Van­han kon­ka­rin Ric­hard Fleisc­he­rin flop­pe­ja.

Van­han kon­ka­rin Ric­hard Fleisc­he­rin flop­pe­ja. Ka­la­verk­ko­koh­taus ja tais­te­lu api­naih­mi­sen kans­sa ovat taat­tua Ro­bert E. Howar­dia, mut­ta ei kak­si koh­taus­ta vielä elo­ku­vaa tee. Ky­seessä on pa­ha­mai­nei­nen Skan­di­na­vian ver­sio, jo­ta on lei­kel­ty.

Kuva, ääni & ekstrat

Scanboxin logo ilmestyy lupaavasti 2.35-laajakuvana. Elokuvan alkuteksteihin kuva kasvaa 1.85:ksi ja lopulta täyskuvaksi. Vaikutus on aina yhtä masentava. Kuvan laatu on mukiinmenevää VHS-tasoa, värit ovat verettömät ja ihon sävyt elottomat. Alkukantainen ääniraita. Biografiat ja kolme Jupiter-traileria. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy