Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Teksasin äkäpussit

Les Pètroleuses 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1971Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 81292EAN: 6416548926414

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ros­vo­kop­lan joh­ta­ja­tar ja vel­jes­sar­jan iso­sis­ko jah­taa­vat öl­jyläh­teitä rans­kan­kie­li­sen län­nen­kau­pun­gin lai­ta­mil­la.

Ros­vo­kop­lan joh­ta­ja­tar (B­ri­git­te Bar­dot) ja vel­jes­sar­jan iso­sis­ko (C­lau­dia Car­di­na­le) jah­taa­vat öl­jyläh­teitä rans­kan­kie­li­sen län­nen­kau­pun­gin lai­ta­mil­la. Ava­raa kau­la-auk­koa riittää. Sa­moin lap­sel­lis­ta rans­ka­lais­ta huu­mo­ria.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Tarjolla on anamorfinen eurolaajakuva, mutta sivuille on rajattu pienet mustat palkit. Ei ekstroja. (PS)
13/09/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy