Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Teenage Kraken

Ruby Gillman: Teenage Kraken 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2023Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: DreamworksKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: Dolby TrueHD7.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7333018028365

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Dreamworks) ellei toisin mainita.

Elokuva

Symp­pis­ten me­ri­mons­te­rei­den muo­toon puet­tu ta­ru tei­ni­tytöstä, jo­ka op­pii ole­maan oma it­sensä ja ot­ta­maan paik­kan­sa his­to­rian pitkässä juok­sus­sa.

Symp­pis­ten me­ri­mons­te­rei­den muo­toon puet­tu ta­ru tei­ni­tytöstä, jo­ka op­pii ole­maan oma it­sensä ja ot­ta­maan paik­kan­sa his­to­rian pitkässä juok­sus­sa. Lup­sa­kas­ti tal­lus­ta­va elo­ku­va on lo­pul­ta ko­vin kaa­va­mai­nen ja riittävän ar­vat­ta­va mais­tuak­seen säi­lyk­keeltä. Ta­ri­na on ehkä nyt jo tut­tu sa­dois­ta muis­ta elo­ku­vis­ta, mut­ta se ei ole sitä kai­kil­le su­ku­pol­vil­le.

Kuva

Komea kuva on värikylläinen, dynaaminen ja ilahduttavan terävä. Animaatiojälki on viitseliään yksityiskohtaista, elävää ja eloisaa. Kaikki on tehty muovailuvahasta, mutta rakkaudella.

Ääni

Hyvä suomenkielinen dubbi popittaa englanniksi, mutta vakuuttaa eläytymisellään. Dialogi soljuu ja anti laajenee varovaisesti jopa tilakanaviin. Dubattu ääniraita on taltioitu Dolby Digital Plus -muodossa 7.1 kanavan voimin kun tas alkuperäinen raita on tarjolla yhtä monikanavaisena Dolby True-HD:nä.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
23/04/2024

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy