Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Kaukana taivaasta

Far From Heaven 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Digital
DTS5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Nyt ei ui­da kaik­kia Con­nec­ti­cu­tin ui­ma-al­tai­ta, mut­ta tar­jo­taan Doug­las Sir­kin tyy­liä täy­dellä, ko­ko pris­man vä­reillä, pas­tel­lisä­vyin.

Nyt ei ui­da kaik­kia Con­nec­ti­cu­tin ui­ma-al­tai­ta, mut­ta tar­jo­taan Doug­las Sir­kin tyy­liä täy­dellä, ko­ko pris­man vä­reillä, pas­tel­lisä­vyin. Ku­lis­sit sor­tu­vat, kun myyn­ti­joh­ta­jan (Den­nis Quaid) täy­del­li­nen vai­mo (u­pea Ju­lian­ne Moo­re) ha­vah­tuu täy­del­li­sessä ko­dis­saan sii­hen, että hä­nen mie­hensä on gay. Ku­vaa ai­kaa vuon­na 1958. Vai­mo ystä­vys­tyy il­man kum­man­kaan puo­lei­sia ta­ka-a­ja­tuk­sia mus­tan puu­tar­hu­rin (Den­nis Hays­bert) kans­sa, mikä aut­taa hä­net rai­teil­leen. Hie­no me­lod­raa­ma ei jää mik­sikään pas­tis­sik­si. Jo­kai­nen meistä on sen ko­ke­nut: jou­kos­ta ei voi poi­ke­ta mi­tenkään il­man tiet­tyä hin­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Mitkä ruskan värit! Visuaalinen ilme on tälle genrelle hyvin tärkeä, ja tämä kuva täyttää vaateet moitteitta. Tarjoaa visuaalista ilotulitusta kaikille aina huonekaluintoilijoista amerikkalaisten autojen entisöijiin. Kaksi hienoa ääniraitaa. Melodramaattinen, Oscarin arvoinen musiikki toistuu tietysti upeasti, mutta muutenkin tarjolla on eläviä äänimaailman vivahteita. Ikävä kerrosstoppi. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, 11 min. dokumentti, 27 min. kohtauksen anatomiaa, 5 min. elokuvatekijän kokemaa, 19 min. Julianne Mooren henkilökuvaa ja traileri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy