Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Deadly Game

All Things to All Men 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582966152

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Yllättävän ni­mekkäällä näyt­te­lijä­kaar­til­la ar­moi­tet­tu B-­luo­kan brit­ti­ry­mis­te­ly on tyy­li­puh­das esi­merk­ki ont­tout­taan ku­mi­se­vas­ta, mut­ta pin­ta­puo­li­ses­ti on­nis­tu­nees­ta ri­kosjännä­ristä.

Yllättävän ni­mekkäällä näyt­te­lijä­kaar­til­la ar­moi­tet­tu B-luo­kan brit­ti­ry­mis­te­ly on tyy­li­puh­das esi­merk­ki ont­tout­taan ku­mi­se­vas­ta, mut­ta pin­ta­puo­li­ses­ti on­nis­tu­nees­ta ri­kosjännä­ristä. Hah­mot jäävät tönkkö­suo­la­tuik­si pat­sas­te­li­joik­si — edes sa­moil­ta saa­ril­ta tu­le­vis­sa pe­ri­dio­di­pu­kud­raa­mois­sa ei yleensä nähdä näin jäyk­kiä ylä­huu­lia — mut­ta dia­lo­gin ulo­san­nis­ta voi sentään ha­vai­ta, että roo­lei­hin on va­lit­tu pä­tevöi­ty­neitä näyt­te­lijöitä. Es­teet­ti­sellä silmällä som­mi­tel­lut otok­set va­ras­ta­vat huo­mion ru­tii­ni­no­mai­sel­ta pu­ku­mies­ten vä­lien­sel­vit­te­lyltä, mut­ta lo­pul­ta sekään ei riitä kan­nat­te­le­maan elo­ku­vaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva jää hieman rakeiseksi ja pehmeäksi, mutta on sisällöllisesti kunnianhimoinen ja hiottu. Ääniraita antaa tapahtumien lipua eteenpäin pitkälti dialogin varassa, mutta myös musiikkiraita herää hetkittäin henkiin. Ekstroissa poistettuja kohtauksia ja mokia. (IJ)
23/01/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy