Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Candyman

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2021Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018020962

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Kouk­ku­mies vaa­nii pei­lin ta­ka­na kark­kien kans­sa.

Kouk­ku­mies vaa­nii pei­lin ta­ka­na kark­kien kans­sa. Kä­si­kir­joit­ta­ja Jor­dan Pee­le jat­kaa uraan­sa kau­hujännä­rei­den te­kijänä Can­dy­man-pe­lot­te­lun uu­del­leenläm­mit­te­lyllä pait­si kä­si­kir­joit­taen myös tuot­taen.
Can­dy­ma­nis­sa splät­ter-gen­reen ei liiak­si upo­ta ku­ten useas­sa la­ji­to­ve­ris­sa. Elo­ku­va pitää sääs­te­liääs­ti jän­ni­tystä yllä, eikä nos­ta­ta hiuk­sia jo­ka kään­teessä. Tämä ei sinänsä ole ne­ga­tii­vi­nen as­pek­ti kos­ka näin elo­ku­van us­kal­taa kat­soa vähän herkkä­nah­kai­sem­pi­kin kat­so­ja, jos­kin ekst­rii­miä ha­ke­vat hor­ror-ystävät saat­ta­vat jou­tua pet­tymään. Myös aja­tuk­sen ai­heet jäävät tässä vä­hik­si yri­tyk­sestä huo­li­mat­ta. Suu­rin osa vä­kinäistä juon­ta kä­sit­te­lee ur­baa­nin Ame­rii­kan vä­liin­pu­toa­mis­ta pääl­le­lii­ma­tun oloi­ses­ti saa­mat­ta sii­hen eri­tyistä näkö­kul­maa.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvät DVD kuva ja ääni toimivat melkein kuin Blu-ray. Ei ekstroja. (EM)
01/08/2022

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy