Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Pahat pojat

Bad Boys 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

K­li­seek­si as­ti kierrä­te­tyllä juo­nel­la ra­si­tet­tu, mut­ta pii­nal­li­sen haus­koil­la näyt­te­lijöillä siu­nat­tu, hen­keä­sal­paa­van ko­mea ja no­pea­tem­poi­nen toi­min­ta­ko­me­dia kah­des­ta mia­mi­lai­ses­ta po­lii­sis­ta häikäi­lemättömän huu­me­pa­ro­nin kin­te­reillä.

K­li­seek­si as­ti kierrä­te­tyllä juo­nel­la ra­si­tet­tu, mut­ta pii­nal­li­sen haus­koil­la näyt­te­lijöillä siu­nat­tu, hen­keä­sal­paa­van ko­mea ja no­pea­tem­poi­nen toi­min­ta­ko­me­dia kah­des­ta mia­mi­lai­ses­ta po­lii­sis­ta (Will Smith ja Mar­tin Law­ren­ce) häikäi­lemättömän huu­me­pa­ro­nin kin­te­reillä.
Po­lii­sin tur­vasäilöstä ka­toaa 100 mil­joo­nan dol­la­rin he­roii­nierä, jo­ka on saa­ta­va ta­kai­sin en­nen kuin FBI tai sisäi­nen tut­ki­mu­so­sas­to eh­tii ni­meämään syn­ti­puk­ke­ja. Smith ja Law­ren­ce pas­si­te­taan asial­le ja pian he löytävät­kin to­dis­ta­jan (Tèa Leo­ni) tun­nis­ta­maan var­kaat, mut­ta luon­nol­li­ses­ti­kin heidän vai­keu­ten­sa ovat vas­ta edessäpäin.
Bad Boys jäi yh­dek­si Don Simp­son/­Jer­ry Bruck­hei­mer – pa­ri­val­ja­kon (mm. Top Gun, Be­ver­ly Hill­sin kyttä 1 ja 2) vii­mei­sistä yh­tei­sistä elo­ku­vis­ta vauh­di­kas­ta elämää viettä­neen Simp­so­nin kuol­les­sa huu­mei­den ylian­nos­tuk­seen tam­mi­kuus­sa 1996.
E­lo­ku­va nou­dat­taa täy­del­li­ses­ti mies­ten pa­ten­toi­maa me­nes­tys­kon­sep­tia, jos­sa kat­so­jal­le tar­joil­laan räjähtävää toi­min­taa, sek­siä ja yh­den ri­vin heit­to­ja ko­meis­sa puit­teis­sa ja hit­ti­mu­sii­kin pau­ha­tes­sa taus­tal­la. Toi­mii, vaan ei haas­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti erinomaisella levyllä lisukkeina elokuvan traileri (4:3 ja DD 2.0), valju 7-minuuttinen dokumentti, suppeat filmografiat ja kaksi musiikkivideota: Diana Kingin ”Shy Guy” (1,85 ja DD 5.1) ja Warren G:n ”So Many Ways” (4:3 ja DD 5.1). (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy